2777
2789
یادم نمیاد اگه میشه میگی چون ندارم جوابت

احتمال خیلییی‌کم 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب اکثر تون رو دخترا قبلا دادم بعضی ها حتی س بار

و اینک پیشگو جاد‌وگر نیستم بتونم مشخصات فردی ک نیومده رو بگم 

حسی ک از گفتگوی ما بهم القا میشه رو میگم ک تقریبا درست بوده و شاید چن نفری منو بشناسن دوس ندارم الکی یچی بگم و دلم نمیاد ب خیلیا رک بگم جواب شونو امیدوارم بهترین پیشامد و تقدیر براتون رقم بخوره 🌸👋🏻

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
استرس دور کن دختر همه چیز دست خداست این فقط حسم بود تو باید از خدا بخوای ک بهت میده  

سلاک عزیزم،بی زحمت درمورد ازدواج من میگی چی فکر میکنی؟و اینکه الان پارتنرم که با هم بحث داشتیم دلتنگ هست و پشیمون برمیگرده بنظرت؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
جواب اکثر تون رو دخترا قبلا دادم بعضی ها حتی س بار و اینک پیشگو جاد‌وگر نیستم بتونم مشخصات فردی ک ن ...

منم چندین بار ازتون سوال پرسیدم درمورد نامزدی و ازدواجم ولی هیچوقت جواب منو ندادید😒

کار خوبه خدا درست کنه💫
منم چندین بار ازتون سوال پرسیدم درمورد نامزدی و ازدواجم ولی هیچوقت جواب منو ندادید😒

ببخشید 

دوران نامزدیت تقریبا طولانی 

ازدواج سنتی 

طرفتم پشیمون هس ولی حالا برنمیگرده