2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

417 بازدید | 23 پست

بچه ها من یه مدت به شوهرم شک کردم چون چند بار اسم یه دختر و به جای اسم من می‌گفت هی میرفتم پشت خطش شوهرم اومد گفت جدا شیم این جور چیزا شبا خونه نمیومد تا من بهش یه دستی زدم و گفتم تو خونه رهن کردی و با زنی اونجا هستی،بعد فک کرد من راست میگم گفت کسی و فرستادی من و تعقیب کرده گفتم نه ولی خبرا میرسه،به من گفت من اون خونه رو خریدم رهن نکردم،گفتم خب چرا این کارو کردی گفت میخواستم روزایی که با تو دعوا میکنم برم تو اون خونه،و اون خونه رو پر وسایل کرده یخچال تلویزیون گاز و این چیزا حالا الان دیگه شوهرم شبا میاد خونه و دیگه حرفی از جدایی نمیزنه و عادی داریم زندگی میکنیم،بنظرتون من چی کار کنم به زندگیم ادامه بدم یا نه راحت از کاری که کرده نگذرم

خسته ترینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس یه زن هیچ وقت اشتباه نیست 

درک کنیددددد

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
خب الان من چی کار کنم

مشاور 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

مشاور نه نظرات چرت اینجا

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

چن سالته؟ چنتا بچه داری و چن ساله هستن؟ شرایط مستقل شدن و شاغل شدن داری؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹