2821
2789

اره منم میگم بشکه چطور نفس میکشی ریه هات اصلا جا داره از بس چربی گرفتتش ؟

یدونه میگ یدونه میشنوه دیگ 😂😂خاهرزاادمه البته نه  سالشه پررو😂😂😂

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره پیش میاد من قبلاً یکم تپل بود ۶۰ کیلو بودم حالا که لاغر کردم شدم ۴۵ هر وقت یکی میبینتم میگه چقدر لاغر شدی اصلا بهت نمیاد فلان و... ولی خب من با لاغر بودن بیشتر احساس خوشحالی میکنم و اعتماد بنفس ام خیلی اثر گذاشته و حرف دیگران برام مهم نیست

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢

من لاغرم ولی تاحالا هیچ کسیو مسخره نکردم یک بار عمه شوهرم بهم گفت تو چقدرلاغری مال لاغر بیخ ریش صاحبشه من شوکه شدم ازین حد بی ادبی 😐

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
چی میگه بهت 

میگ استخون اخی چقد لاغری بعد میکوبمش میگم خودم راضیم شوهرم راضیه کافیه تو برو قد بکش  😂😂😂😂تازه شدم ۵۰ قدم ۱۶۱ 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸