بچه ها من یه خواستگار خیلی خوب دارم، از همه نظر اوکیه فقط قدش کوتاهه به نظرم، هم قد خودمه تقریبا یه ذره بلند تر من 160 هستم اون حدود 165 اینا، خیلی دو دل هستم، نمیدونم چیکار کنم؟ ولی اولین باره یکیو انقدر خوش اخلاق میبینم 🫠4ساله جداشدم و تو این 4سال اولین خواستگاری هست که انقدر با اخلاقش کنار میام، شما جای من بودین چیکار میکردین؟
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اوایل که تو مراسم دیدنش همه گفتن چقدر قدش کوتاهه ولی اینقدر خوش اخلاقه و اجتماعیه که هیچ کس قدشو به زبون نمیاره حتی دعا میکنن که پسری مثل این نصیب همه دخترای فامیل شه