2777
2789
عنوان

خاستگار جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 66 پست

چطوری خوایتکار جدید داری ک تو تایپک ها قبلیت از رابطه با نامزدت جمعه و اعصابت از نامزدت خرابه گفتی! سرکارمون گذاشتی ؟ متولد ۷۶ ماشین و خونه داری نامزد داری خواستکار حدید هم داری ک ولوا داره؟😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ما ک قصد ازدواج داریم مگسم نیس 😐😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من اختلاف سنیم با همسرم ۱۴ ساله ترسش کجاست

عزیزم یه سوال داشتم میشه جواب بدید من یه خواستگار.دارم ک دوسش دارم و اونم ۱۴ سال ازم بزرگتره وضع مالیش اینا خوبه فقط از سنش میترسم من ۲۵ سالمه اون ۳۸ سالشه به قیافش هم اصلا نمیخوره میترسم چن سال بعد پشیمون بشم الان که شما نوشتی گفتم ازتون بپرسم مشکل خاصی نداری ؟میتزسم چن سال بعد پشیمون بشم پیر بشه یا اختلاف سنی با بچمون زیاد باشه

چشم  ولی بعید میدونم نه بگم 🤣

ببین اسی میگه خواستگار اهل پز دادنه این ب درد تو نمیخوره دختر برا خودت میگما 😂🤦

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
هنوز خیلی کم سنی خیلی زیاد  تا ۲۵ اصلالا به فکر ازدواج نباش

جدای از سنش که کمه چهره طرف مقابل مهمه خیلی هم مهمه 

یه عمری میخواد باش زندگی کنه باید جوری باشه که بشه نگاش کرد نه کسی که اول جوونی کچل شده فکر کن بعدش میخواد چی بشه

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
چطوری خوایتکار جدید داری ک تو تایپک ها قبلیت از رابطه با نامزدت جمعه و اعصابت از نامزدت خرابه گفتی! ...

راست میگی .. چند تا تاپیک قبلی نگران بود که نامزدش ازش رابطه میخواد .. چه خر تو خریه این نی نی سایت 

اسی توقع داری همون اول کاری ب خواستگار سنتی ت حس پیدا کنی. خو ب اون بینوا فرصت اشنایی بده یکم برو بیا ببین ازش حس خوب میگیری یا نه 

جدای از سنش که کمه چهره طرف مقابل مهمه خیلی هم مهمه  یه عمری میخواد باش زندگی کنه باید جوری با ...

اخه معمولا این سن آدم کلش باد داره فک می‌کنه شوهر تموم شده بعد مثلا بزرگترا گفتنی هم به آدم برمیخوره به شدت خام و ناپخته هست و به فکر ازدواج معمولا تو این سن

راست میگی .. چند تا تاپیک قبلی نگران بود که نامزدش ازش رابطه میخواد .. چه خر تو خریه این نی نی سایت& ...

شاید نامزده تو آب نمکه 😐🤦

عزیزم یه سوال داشتم میشه جواب بدید من یه خواستگار.دارم ک دوسش دارم و اونم ۱۴ سال ازم بزرگتره وضع مال ...

نزدیک به ۴۰ سالشه 

چرا این همه مدت مجرد مونده؟ نپرسیدی؟

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند