2777
2789
عنوان

خاستگار جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 66 پست
من که هیچ تو فکر ازدواج نبودم  یهویی همه چی طی چند ماه تموم شد و متاهل شدم 😄 هنوزم در عجبم&nb ...

عه چن سالته؟ منم واقعا به فکر ازدواج نبودم با این یه سال همکار بودیم ولی دزدکی از هم خوشمون میومد عدم یه سال پاپیش گذاشت همه چیش به دلم نشسته فقط از چن سال بعدش میترسم

اون نامزد نبود، بخاطر قوانین اینجا نوشتم نامزد

تو چه معلمی هستی که حریم نداری؟ با کسی تو رابطه ای و ازت رابطه هم میخواد و الان در مورد خواستگار جدید حرف میزنی؟ من کاری به نتیجه انتخابت ندارم ولی کاش تو استخدام معلما بیشتر دقت کنن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کسی خوشش نمیومد من باهاش تو یه جا کار میکنم و واقعا خودم شاهد بودم ک از کسی خوشش نمیومد حدود یه س ...

اگه از لحاظ فکر و عقیده هم نظر باشین تفاوت سنی اصلا خودشو نشون نمی ده 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
تو چه معلمی هستی که حریم نداری؟ با کسی تو رابطه ای و ازت رابطه هم میخواد و الان در مورد خواستگار جدی ...

اون همون موقع بعد از کلی بحث سر همین موضوع بهم خورد، چون هیچکدوم کوتاه نمیومدیم