2789
عنوان

تصمیم گرفتم ....

151 بازدید | 16 پست

تصمیم‌ گرفتم خانواده شوهرم هر رفتار نامناسبی با بچه‌‌م داشتن همون موقع به رو بیارم. کم خودم آسیب ندیدم از سکوت در برابرشون. 

شوهر رو هم توجیه کردم بچه‌ی خواهر و برادرش هر سختی دارن ما مسئول دلسوزی براشون نیستیم و پدر اگه لازم شد باید جدی و حتی شده تند دفاع کنه از بچش.

اون بچه ها هم گناه دارن اما پدر و مادرشون روش غلطشون رو تو زندگی و تربیت اصلاح کنن که ما نشینیم واسه مشکلاتشون دلسوزی کنیم و اجازه بدیم به بچه ما زور بگن که عقده هاشون خالی بشه. ما‌مسئول این طفل معصومی هستیم که جز ما فعلا پناهی نداره‌. 

از این به بعد شعار من هر حرف مفت یه تودهنیه. به جز مادرشوهر که کلا باید در برابرش سکوت کرد. چون هم بزرگتره و هم بیشعورتر از همه و کلاً نمیفهمه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو دعوای بچه ها تا جاییکه به هم اسیب نزنن نباید دخالت کرد.این نظر منه

بله. نظر منم هست. ولی مادرشوهرم اعصابش بابت طلاق برادرشوهرم خرابه. چون حضانت هم با پدر بچه‌ست اعصاب براشون نمونده. بچه روهم لوس کردن و توقع دارن بچه ما رو کتک بزنه و ما هم بگیم آخی طفلک بچست! بچه‌ی دور از جون وحشی رو باید کنترل کرد. بچه سالم و شیطون رو میشه رها کرد. 

اسی ببخشید ولی اینقد باحال گفتی که متنت رو بلند برای مامان و بابام خوندم اونام خنده شون گرفت🤣

به مامان بابات بگو به خدا این خانومه خیلی با خانواده شوهرش مودب بوده تا الان. ولی جاری جدید که اومده این خانم رو اذیتش کردن. الانم بچه‌ش رو میزنه اون نوه‌ی دیگه. میگن به اون وحشی که کتک میزنه نگو بالا چشمت ابروئه. 

به مامان بابات بگو به خدا این خانومه خیلی با خانواده شوهرش مودب بوده تا الان. ولی جاری جدید که اومده ...

مامانم گفت بنده خدا ببین چقد اذیت شده که اینجوری تاپیک زده 😅

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
خیلی. هرکی جای من باشه یه جا تصمیم میگیره با حفظ احترام، بزنه تو دهن کسی که قصد داره زندگیش رو به هم ...

حق داری ، آدم اعصابش خورد میشه ... ولی خب توو تایپیک قبلیت خوندم اون بچه دو سال و نمیشه ...  عزیزم بچه دو سال و نیمه که هنوز اونقدر عقلش رشد پیدا نکرده  خوب و از بد تشخیص بده ... اون میزنه  ، تو ام به بچت یاد بده بزنه ... ولی اینکه بزرگترا بخوان دخالت کنن به نظرم کار درستی نیست ... اگر اون بچه ۶، ۷ سالش بود و بچه ی شما رو میزد اون موقع واقعا باید خیلی جدی تذکر میدادین بهش ... ولی بچه ی دو سال و نیمه واقعا اینقدر عصبانیت نداره ... )))  

مامانم گفت بنده خدا ببین چقد اذیت شده که اینجوری تاپیک زده 😅

بله. اذیت شده. هر ادمی که اعتقاد به حیا و حرمت داشته باشه و گیر مادرشوهری بیفته که مثل مریضا کارش متلک و مقایسه‌ست یه جا قاط میزنه. 

حق داری ، آدم اعصابش خورد میشه ... ولی خب توو تایپیک قبلیت خوندم اون بچه دو سال و نمیشه ...  عز ...

بله. بچه بزنه طبیعیه. ولی طبیعی نیست که پدرش وقتی من فقط بچه خودم رو بغل میکنم شاکی بشه که چرا بچم رو کیسه بوکس تمرینی بچه ش نکردم و از ناراحتیم که در سکوت کامل بوده بهش بربخوره. تازه دیشب میگفت وا حالا یه چک زده بچم چرا نق میزنه بچت. من به بچم یاد نمیدم کسی زد بزنه پس. خودش خودکار یاد گرفته خدا رو شکر 🤣🤣🤣 بچه ای که والدین این و یادش بدن مثل بچه برادرشوهر من وحشی و نچسب میشه