2777
2789
عنوان

همانژیوم کبدی

436 بازدید | 17 پست

کیا دارن؟ من تو سونو نوشته بدون فشار به ساختارهای اطراف 

دکتر هم گفت باعث درد نمیشه اهمیت نداره کلا فراموش کن 

ولی من اون قسمتم زیر سینه راستم درد دارم دو ماهه ، چکار کنم خدا 

کسی داشته ؟ اگه دارید درد زیر سینه دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونوعزیزم

ممنون عزیزم

من زیر سینه سمت راستم درد میکنه ، با خودم میگم نکنه اون همانژیوم نبوده و تشخیص دکتر اشتباه بوده ، گفتم شاید همه از روی ام آر آی تشخیص میدن ، من فقط سونو دادم

سلام عزیزم شما خوب شدی؟ تشخیص سونو درست بود ؟

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
سلام عزیزم شما خوب شدی؟ تشخیص سونو درست بود ؟

سلام عزیزم من شش ماه پیش سونو تشخیص داد گفت سی تی و ام آر آی نمیخواد ، گویا وقتی مشکوک باشه درخواست میشه 

درد هم کم و بیش دارم ولی قرص آرامبخش میخورم

نگران نباش دوستم و زن داداشم هم دارند اصلا نگران نباش 

دکار سونو به من گفت کلا فراموش کن 

شش ماه بعد دوباره سونو شدم که خداروشکر  اندازه اش ثابت بود 

سلام عزیزم من شش ماه پیش سونو تشخیص داد گفت سی تی و ام آر آی نمیخواد ، گویا وقتی مشکوک باشه درخواست ...

مال شما اندازش چقدر بود ؟

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

مال من سه سانته حدودا .کارم شده گریه خیلی نگرانم میترسم بدخیم باشه و تشخیصش اشتباه بوده باشه . ولی تو سونو نوشته بود همانژیوم مشهود است 

پنج در هفت میلبرای شما؟درد هم داری اون قسمت کبد؟

من زایمانم داشتم. درد ندارم . از وقتی فهمیدم حس میکنم س درد های دارم نمی‌دونم توهمه یا واقعی

الان حالت خوبه ؟ باهاش کنار اومدی ؟ فکر میکنم تا آخر عمرم دیگ روز خوش ندارم 

الان حالت خوبه ؟ باهاش کنار اومدی ؟ فکر میکنم تا آخر عمرم دیگ روز خوش ندارم

وااااا خدای من 

دختر بیخیال 

منم اول مثل تو بودم بیخیال شو 

ببین دکتر یه درصد احتمال خطر بده ول نمیکنه که 

خیالت راحت بهت قول میدم که چیزی نیست 

اون درد هم توهمه ، من برای همین قرص اعصاب شروع کردم 

قرآن بخون خدا به قلبت آرامش بده 

انگار روی کبد ، رگ خونی برجسته شده ، چطور روی پوست بعضی جاها رگ برجسته میشه، اینم همونه هسچ خطری نداره ، بیخودی نگران نباش ، خود استرس باعث بیماری میشه 

وااااا خدای من دختر بیخیال منم اول مثل تو بودم بیخیال شو ببین دکتر یه درصد احتمال خطر بده ول نمیکنه ...

ممنون عزیزم حرفات واقعا آرومم می‌کنه . من اگر همانژیوم باشه که نمی‌ترسم چون نت و زیر و رو کردم هیچ چیز بدی راجبش ندیدم حتی اگر بزرگ بشه یا بترکه. ولی میترسم تشخیص اشتباه بوده باشه و من توده بدخیم داشته باشم . آخه همه با سی تی متوجه شدن یا وقتی سونو رفتن مجدد سی تی هم رفتن

ممنون عزیزم حرفات واقعا آرومم می‌کنه . من اگر همانژیوم باشه که نمی‌ترسم چون نت و زیر و رو کردم هیچ چ ...

نه اینطوری نیست ، وقتی در سونوگرافی نمای همانژیوم مشکوک باشه اون موقع برای مطمئن شدن سی تی یا ام آر آی مینویسند 

اطراف من ، دوستم و زن داداشم هر دو فقط با سونو تشخیص همانژیوم دادند و چیز دیگه ای براشون ننوشتند ، و حتی خودم همچنین 

هر سه تامون دکتر متفاوت رفتیم در شهر های مختلف 

پس خیالت راحت 

حتی تو نی نی سایت هم خیلیا رو من پرسیدم گفتند که فقط سونو دادند 

نگران نباش من دیگه کار کشته شدم 😂✌