نادان مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 395 عنوان چیکار کنم بخیه هام جوش بخوره 317 بازدید | 8 پست پام شکسته بود عمل کردم بخیه بعد بخیه باز شد ۵ بار بخیه زدند هر بار باز شد دکترم گفت اگه اینم باز بشه مجبوری ۳ و۴ ماه بیای ترمیم پوست اینم بگم که اصلا فعالیت نداشتم و حتی راه هم نرفتم [کلمات] بیشتر از گلوله ها آدم میکشن:/کاربری دست دونفره 1403/01/05 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati13247 عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 15994 کرم ترمیم کننده بزن ،زیاااد بزن سیکالیفت اون خیلی مارک خوبیه
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25758 شنیدم آب آناناس ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
نادان مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 395 کرم ترمیم کننده بزن ،زیاااد بزن سیکالیفت اون خیلی مارک خوبیه کرم زدم حتی چسپ ۰بخیه هم زدم ولی هیچی به هیچی [کلمات] بیشتر از گلوله ها آدم میکشن:/کاربری دست دونفره
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 14169 منم پام شکست جراحی کردم ولی بخیه هامو بعد ۱۰روز کشیدم چرا باز میشد بخیه هات؟
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12260 من زخمم باز شده بودقرص اناهیلوپماد ترمیم کننده مصرف میکنمکمی بسته شده خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
نادان مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 395 منم پام شکست جراحی کردم ولی بخیه هامو بعد ۱۰روز کشیدم چرا باز میشد بخیه هات؟ نمی دونم جالب اینجاست ۲ تا بخیه بود اون یکی بعد ۲ هفته کشیدم ولی این یکی پدرم رو درآورده [کلمات] بیشتر از گلوله ها آدم میکشن:/کاربری دست دونفره
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 14169 نمی دونم جالب اینجاست ۲ تا بخیه بود اون یکی بعد ۲ هفته کشیدم ولی این یکی پدرم رو درآورده حتما بد زخمی..کجای پاته؟