من استاد برنامه ریزی هستم..تعریف نباشه انگلیسیمینویسمش که باعث تقویت زبان......لطفا سوالاتون رو تمام کمال بپرسید...من تا قبل ساعت ۲۴ قول مدم برات تایپ کنم....الان باز برم باش زیر بارون😥
من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
من استاد برنامه ریزی هستم..تعریف نباشه انگلیسیمینویسمش که باعث تقویت زبان......لطفا سوالاتون رو تمام ...
خدایی دمت گرم . ببین من برنامه ریزی میکنم ولی تا وسطش میرم نمیتونم تمومش کنم بعد حس میکنم که اصلا درست نیست برنامه ریزیم .من میخوام آموزش ترید ببینم و تا ساعت شیش سر کارم تا برسم خونه میشه ساعت هفت .
از ساعت هفت تا دوازده نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم
خدایی دمت گرم . ببین من برنامه ریزی میکنم ولی تا وسطش میرم نمیتونم تمومش کنم بعد حس میکنم که اصلا در ...
من خیلی شرمندم هستم..خوردم به سیل و ... ببخشید بابت تاخیر.......خب اولین چیزی که باید در برنامه ریزی داشته باشید قبول کردن شکست و تاخیر هس....مطمئن باشید که قوی ترین ارگان ها حتی انان ک به نظم مشهورند هم ....گاهی در کارشون نشد و تاخیر وجود داره....این نکته اول
من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
بعد اینکه....تنها و بهترین کسی که میتونه براتون برنامه ریزی کنه خودتون هستید......چون من از شما اگاه نیستم.و خودتون فقط میتونید به خودتون کمک کنید و برنامه ریزی داشته باشید.....توقع معجزه و اینکه یک شبه از این رو به اون بشید هم نداشته باشید🤣🤣ماه و پنلگ
نکته آخر......خدا کنه کسی بخواد کاری انجام بده....نعوض بالله زمین و زمان هم نمیتونه جلوش بگیره.....من با اینکه سر کلاسمون بچه های خیلی با هوش و نخبه ای بودند...ولی همیشه من نفر اول بودم با هوش معمولی.....چون حتی تو فعالیت روزانه و wc کتاب همیشه پیوستم بود...