2821
2789
عنوان

روتین پوستی

153 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من از یه کرم استفاده کردم و الان یه ماهه که صورتم دیگه جوش نداره فقط لک و کمی جای جوش داره چندتا محصول بهم معرفی کنید که هم از جوش زدن دوباره جلوگیری کنه هم لک و جای جوشم از بین بره،درکل اگه از محصولی راضی بودین برای پوستتون معرفی کنید و بگید برای چی خوبه🙏

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم زیاد جوش دارم رفتم دکتر پوست دارو داده ولی هیچ تغییری نکرده

منم دکتر رفتم فایده ای نداشت

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
جای جوش اگه قرمزه باید ترمیم کننده بزنی؛ اگه قهوه ایه ضدلک  ترمیم کننده اون یا لافار  ضد ...

ضد آفتاب یا آبرسان استفاده میکنی؟

دوستان فقط حواستون باشه کرمش رو بخرید ژلش فایده ای نداره

من دیروز تاپیک زدم گفتن نباید رو ترمیم کننده هیچی بزنی 

اه‍ا مرسی عزیزم