2777
2789
عنوان

من لاغرم؟

232 بازدید | 14 پست

همه فامیل بهم میگن اندامی اندامت عالیه خوشبحالت هر لباسی دوست داری میتونی بپوشی قدم۱۵۵ وزنم ۴۷ سنمم ۱۴ از نظر خودم اصلا لاغر نیستم متناسبم ولی دختر عمم همش بهم میگه چقدر لاغری استخونی تا جوابشو دادم میگه من که شوخی کردم بی جنبه خودش وقتی میگه چاق شدم میگم کجات چاقه خوش اندامی ولی فقط میخوام عزت نفس بگیره ولی خیلی ناراحتم می‌کنه سه چهار بار چیزی بهش نگفتم ولی خب منم آدمم ما همیشه هم صمیمی بودیم ولی داره خودشو از چشمم میندازه حالا شما بگید من لاغرم؟

نسبت به قدت خوبی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم این حرفا تمومی نداره تو چه چاق باشی چه لاغر چه معمولی بازم یکی پیدا میشه که بیاد از بدنت ایراد بگیره به حرف بقیه گوش نده و مطمئن باش بدنت کاملا اوکیه و همه جوره زیباست

عاشق صورتی 🩷 یار S🪽

تو این سن همه به اندامشون خیلی گیر می دن ولی فکر کنم اینجای جتی دختر چهارده ساله نیستش کاش مادرتون بهتون گوشی ندن 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
تو این سن همه به اندامشون خیلی گیر می دن ولی فکر کنم اینجای جتی دختر چهارده ساله نیستش کاش مادرتون ب ...

من که استفاده بدی ندارم ولی ایکاش مادر شما هم بهتون یاد بدن که بچه ها هم نیاز به مشاور خوب دارن و بعضی چیزا نمی تونن به مادراشون بگن

من با قد ۱۷۰ که ۴۵ کیلوعم چی بگم؟

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
من که استفاده بدی ندارم ولیش ایکاش مادر شما هم بهتون یاد بدن که بچه ها هم نیاز به مشاور خوب دارن و بع ...

مشاور ه اونم توی مجازی درست نیست 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان