2777
2789
عنوان

خواب شیطانی

174 بازدید | 9 پست

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم و مشکل دارم ولی به آینده امیدوار بودم امروز صبح در رابطه با آیندخ یه خواب بد دیدم و بخاطر همین امیدمو از دس دادم اعصابم خورده(لطفا نپرسید چ خوابی دیدی و..)مامانم میگه بعضی خواب ها کار شیطان هست که باعث میشه انسان نا امید بشه 

به نظرتون حرف مامانم درسته😭؟

ببین عزیزم کلا هرجور راجع ب زندگیت فکر کنی میره توی ضمیرناخودآگاهت و حیلی طبیعیه که افکارت بیاد توخوابت

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابها اکثر خوابها تعبیر ندارند. بعضی اشخاص که کالبدهای بدنشون از انرژیهای منفی پاک شده ( اعمال افکار و رفتار نادرست_ غم و بیماری و ارتباط با اشخاص الوده ) و انرژی های مثبت زیادی جذب کرده باشند (خدمت به خلق و عبادت و اخلاق رفتار شایسته و انفاق و... )  این اشخاص خوابهای صادقه میبینند یعنی خود برتر این اشخاص یه چیزهایی جلو جلو نشونشون میدن . خوابتون رو تعریف نکنید در ذهنتون مرور هم نکنید و حتما صدقه بدید. توکل به خدا

خوابها اکثر خوابها تعبیر ندارند. بعضی اشخاص که کالبدهای بدنشون از انرژیهای منفی پاک شده ( اعمال افکا ...

عزیزم ممنونم بابت توضیحاتتون میشه درباره خودِبرتر یه کم توضیح بدین ؟

یعنی چی؟

عزیزم ممنونم بابت توضیحاتتون میشه درباره خودِبرتر یه کم توضیح بدین ؟ یعنی چی؟

وجود روحانی ماست. نور درونمون . بعضی وقتها الهاماتی که به اشخاص میشه از این بخش وجودیه که تو بعضی مشکلات زندگی راهنمایی میکنند همیشه قبل خواب چند دقیقه نیایش کنید چند دقیقه استغفار و شکرگذاری ... اینها انرژیهای خوب رو دورتون جمع میکنه ذهنتون رو از الودگیها پاک میکنه