2777
2789
عنوان

خواب شیطانی

177 بازدید | 9 پست

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم و مشکل دارم ولی به آینده امیدوار بودم امروز صبح در رابطه با آیندخ یه خواب بد دیدم و بخاطر همین امیدمو از دس دادم اعصابم خورده(لطفا نپرسید چ خوابی دیدی و..)مامانم میگه بعضی خواب ها کار شیطان هست که باعث میشه انسان نا امید بشه 

به نظرتون حرف مامانم درسته😭؟

ببین عزیزم کلا هرجور راجع ب زندگیت فکر کنی میره توی ضمیرناخودآگاهت و حیلی طبیعیه که افکارت بیاد توخوابت

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوابها اکثر خوابها تعبیر ندارند. بعضی اشخاص که کالبدهای بدنشون از انرژیهای منفی پاک شده ( اعمال افکار و رفتار نادرست_ غم و بیماری و ارتباط با اشخاص الوده ) و انرژی های مثبت زیادی جذب کرده باشند (خدمت به خلق و عبادت و اخلاق رفتار شایسته و انفاق و... )  این اشخاص خوابهای صادقه میبینند یعنی خود برتر این اشخاص یه چیزهایی جلو جلو نشونشون میدن . خوابتون رو تعریف نکنید در ذهنتون مرور هم نکنید و حتما صدقه بدید. توکل به خدا

خوابها اکثر خوابها تعبیر ندارند. بعضی اشخاص که کالبدهای بدنشون از انرژیهای منفی پاک شده ( اعمال افکا ...

عزیزم ممنونم بابت توضیحاتتون میشه درباره خودِبرتر یه کم توضیح بدین ؟

یعنی چی؟

عزیزم ممنونم بابت توضیحاتتون میشه درباره خودِبرتر یه کم توضیح بدین ؟ یعنی چی؟

وجود روحانی ماست. نور درونمون . بعضی وقتها الهاماتی که به اشخاص میشه از این بخش وجودیه که تو بعضی مشکلات زندگی راهنمایی میکنند همیشه قبل خواب چند دقیقه نیایش کنید چند دقیقه استغفار و شکرگذاری ... اینها انرژیهای خوب رو دورتون جمع میکنه ذهنتون رو از الودگیها پاک میکنه