2777
2789

من سر اتفاق های نامزدم و خیانتش و نامزد زوری و و خیانتش با زن بیوه ای ک دوتا بچه داشت و الانم دارم جدا میشم ازش  

اذیت کردنا‌ و فشار های خانوادم دچار افسردگی شدم 

همه بهم میگن دیگه به ایندت‌ فکر کن خودتو قوی کن و درساتو‌ بخون ارایشگاهتو. برو

من خودمم بخدا خیلی دوست دارم بخونم واقعا 

حتی هدفم این بود که حانم وکیل آینده بشم 

و شغلمم‌ که مژه کارم تازه میرم تو سالن جدیدی کار میکنم خیلی حمایتم‌ میکنه مدبر سالن هوامو‌ داره 

بقیشو این پاین گفتم 

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

من ۱۷ سالمه و سر همین اتفاقا یسال از درسم عقب موندم و بعد دو باره رفتم پارسال مدرسه شبانه روزی ثبت نام کردم 

که هر چن. ماه میرم چند تا کتاب هامو امتحان میدم 

و الان برای خرداد تقریبا باید ۹ تا کتاب‌ امتحان بدم 

و من هیچکدوم‌ رو نخوندم 

فقط نمیدونم چرا نمیتونم میخوام از فردا شروع کنم فقط انگیزه ندارم کلت خوابم بیحالم چیکار کنم من 

دوست دارم در آینده دختر موفقی بشم قوی شم 

به جاهای خوبی برسم 

من میتونم من فقط انگیزشو‌ ندارم حالم خوب نیست بخدا دست خودم نیست 

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

من ده بار خودکشی کردم همه مدله دستم پزه رد تیغه

واقعا از خودکشی هم خسته شدم تهش هیچ و پوچه‌ 

من دلم میخواد بتونم 

دلم میخواد بتونم خودم و بسازم زندگیم و دوباره‌از اول شروع کنم از صفر خودم و بسازم 

فقط نمیدونم‌ چیکار کنم و چطوری شروع کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بهم یاد بدین چطوری برنامه ریزی کنم برای کارام که بتونم به همش برسم

اگه میتونی درخاستم و قبول کن عزیزم 🙂♥️

قبول کردم