2777
2789

من جهاز خیلی خیلی زیاد نخریدم 

سه چهارسال پیش صد و خورده ای شد همش 

و من نزاشتم مامانم هی چیزای ریز بگیره مثلا از این دکوری و اینا

گفتم بیشتر لوازم اشپزخونم مهمه که همه اوناهم تو کابینته

اونروز دوستم(حالا نزدیک نیستیم خیلی) هی گفت دعوتم کن دعوتم کن

اخر اومد 

بعد یجور هی نگاه کرد گفت همینه جهازت؟ چ کم! چیه این؟ 

منم گفتم ولش کن مهمونه چیزی نگفتم

اخر طاقت نیاورد گفت من مامانم اگر میخواست انقد جهاز کم بده من تاحالا صدبار شوهر کرده بودم (حالا خوبه میدونم اصلا خواستگار نداره بارها گفته) 

منم بهش با خنده گفتم تو شوهر پیدا کن خودم برات جهار ردیف میکنم🙁نمیخواستم بگم قلبا ناراحتم اما از یه طرفم خوشحالم 

اخه خیلی خودشو بهتر میدونه حتی قبلا همکلاسی بودیم همه ازم خوششون میومد این تا منو گیر میاورد میگفت من از تو خیلی خوشگل ترم 

منم برام مهم نبود قبلا 

الان یکی هی بره رو مخم یهو یه چیزی میگم

کاش بیخیالی قدیمو داشتم😑

من خونه کسی میرم بخدا انقد بی توجهم حتی چیزی عوض کنن یا اضافه کنن من حتی متوجه نمیشم  

هیچوقتم نمیگم سلیقه ات زشته و فلان 

یا اگه دیگه خیلی بدم بیاد میگم من دوسش ندارم تو خودت میدونی ک اونم خیلی کم پیش میاد

کلا با کسی کار ندارم 

اما عصبیم کرد 

دیگه هم کات فور اور😐

حالا شوهره بوگاتی که نی که پز میدین

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب کردی جوابشو دادی والا به اون چه کی چقدر جهاز میخره

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

حالا شوهره بوگاتی که نی که پز میدین

پز چی دادم اخه همینجور میپرونید 

من اصلا از شوهرم چیزی نمیگم با دوستام 

حتی میگن شوهر نداریم خواستگار نداریم میگم خب ازدواج چیز خاصی نیس

خاک تو سرش واقعا پاشده اومده پیش کی درد دل کرده که حالا اینطوره بخواد بزنه تو سرش حضرت علی بود فکر ...

ععجب ادمی هستید شماها من هیچوقت دردودل کسیو تو سرش نمیزنم بعدشم درد ودل نکرده باهام اتفاقا بارها کوبیده منو