2777
2789
عنوان

یعنی بچم سالمه?

375 بازدید | 32 پست

من وقتی ۶ هفته بودم بعد رابطه خونریزی کردم فرداش رفتم سونو سالم بود و قلبش میزد از سونو که برگشتم دوباره خون اومد رفتم دکتر شیاف داد گفت چون قلبشم زده و سالمه خونریزیت هم قطع شده فعلا مشکلی نیس 

اما من خیلی نگرانم استراحت مطلقم وقتی دراز میکشم دردی ندارم اما میشینم یا راه میرم درد میکنه کمرو پهلوم 

یعنی بچم سالمه؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

اگه خدایی نکرده چیزیش بشه چه علائمی داره؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاءالله به حق امام حسین نگران نباش توکلت بخدا باشه 

ممنون عزیزم ولی چه کنم هروقت یادم میفته نگران میشم 

الان خونریزیم با شیاف قطع شده

استراحت کن، تاجاش سفت بشه، کاراصلانکن، چندهفته استراحت کتی خوب میشی، پیاده روی اصلانکن، 

استراحت مطلقم فقط برا دسشویی بلند میشم خونریزیمم قطع شده اما نگران سلامتیشم

استراحت مطلقم فقط برا دسشویی بلند میشم خونریزیمم قطع شده اما نگران سلامتیشم

نگران نباش، استرس ممکن طول درمانت طولانی تربکنه

الان چندوقتتون؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

عزیزم مراقبت های رابطه در بارداری رو بخونید 

درسته میشه رابطه داشت اما اصلا نباید شما سنگینی همسرت رو تحمل که هیچ حتی حس کنی 

نباید فشاری بهتون وارد بشه 

مهم ترینش اینکه نباید دخول عمیق داشته باشید 

چون دهانه رحم توی این دوره خیلی حساسه 

ده ماه تحمل کنید ( تا چهل روز بعد از زایمان ) 

ارضای جنسی هم فقط از طریق رابطه جنسی میسر نیست و میتونید از روش های دیگه این نیاز رو رفع کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
عزیزجان سالم، فقط باید استراحت کنی، تا سقط نشه، لطفارابطه هم نداشته باشید

مرسی بابت قوت قلبت عزیزم 

داشتیم با شوهرم حرف میزدیم شوهرم میگفت اونهمه بازار گردی کردیم بعدش اناناس خوردی( نمیدونستم باعث سقط ) بعدشم رابطه دستی دستی داشتیم بچمونو میکشتیم

عزیزم مراقبت های رابطه در بارداری رو بخونید  درسته میشه رابطه داشت اما اصلا نباید شما سنگینی ه ...

ممنون گلم بابت راهنماییتون 

من قبلش از دکترم پرسیدم گف ایرادی نداره منم چه میدونستم بعد رابطه دیدم خونریزی شروع شد از اونموقع دیگه کلا ممنوع کردیم ولی بلای بزرگی از سرمون رد شد کاش قبلا میدونستم کلا خطرناکه

عادی این روزا همه همینن منم از ۶ هفته تا پایان ماه ۷ هر شب شیاف میزاشتم ومراقبت کردن تغذیه و رابطه نهایت کلا ۲ بار کل دوره بارداری و اینکه انشالا بچه سالم بدنیا میاد فقط پر خوری نکن استراحت مطلقی خدای نکرده اضافه وزن نگیری و مراقب شیرینی و نمک باش

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
عادی این روزا همه همینن منم از ۶ هفته تا پایان ماه ۷ هر شب شیاف میزاشتم ومراقبت کردن تغذیه و رابطه ن ...

اره خیلیا گفتن اینطوری بودن 

ممنون از راهنماییت عزیزم ایشالا بتونم سالم بغلش بگیرم 

ممنون گلم بابت راهنماییتون  من قبلش از دکترم پرسیدم گف ایرادی نداره منم چه میدونستم بعد رابطه ...

اونقدرهم خطرناک نیست، ببخشیدباید سطحی وزمان کم باشه،

استرس نداشته باش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود