2777
2789

منم چون خیلی بهم برخورده بود و کلا تو شرایط عصبیی بودم تند برخورد کردم امروز حالشو پرسیدم خیلی کوتاه و سرد جواب داد و بهم فهموند دیروز خیلی ناراحتش کرده 

پیام بدم راجب اون موضوع حرف بزنم یا ول کنم؟

خودم بدم اومد از طرز حرف زدنش

من یه دوست خیلی قدیمی داشتم سر هیچ و پوچ دیگه نه زنگ زد نه اومد خونمون

منم دیگه بهش زنگ نزدم

دوستی باید برای دو‌طرف مهم باشه نه فقط یه طرف مایه بزاره

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️

من دبیرستان ک بودم کلی دوست داشتم مشکل از من بود بعضی وقتا تندی میکردم الان دقیقا تا الله اکبر اذلنو گفت از تنهاایی خودم گریم گرفت.خودتو تنها نکن ببین اگه ادم هوبیه از دلش درار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دبیرستان ک بودم کلی دوست داشتم مشکل از من بود بعضی وقتا تندی میکردم الان دقیقا تا الله اکبر اذلنو ...

آدم خوبیه خیلی 

ولی خب دیروز من خیلی ناراحت بودم و توضیح درستی بابت رفتاراش نداد یعنی هرچی میگفت بدترش میکرد

اگه تا الان مشکلی نداشتید و دوست خوبی داده 

راجع بهش حرف بزنید و حلش کنید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگه تا الان مشکلی نداشتید و دوست خوبی داده  راجع بهش حرف بزنید و حلش کنید

آدم خوبیه یسری رفتاراش منو ناراحت میکنه تلاششو میکنه حلش کنه ولی خب همیشه هم موفق نیست

آدم خوبیه خیلی  ولی خب دیروز من خیلی ناراحت بودم و توضیح درستی بابت رفتاراش نداد یعنی هرچی میگ ...

حالا اونم رو مود نبوده یا دلش از یه جا ریگه پر بوده.یا شما خساس بودی.باهاش قطع رابطه نکن.حالا دیگه هرجور نظرته

یه چیزی براش بگیر از دلش دربیار و بهش هم بگو تو هم از رفتارش ناراحت ‌شدی. نذار دوستیتون به هم بخوره

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

یه چیزی براش بگیر از دلش دربیار و بهش هم بگو تو هم از رفتارش ناراحت ‌شدی. نذار دوستیتون به هم بخوره

آره حیفه تو خیلی مواقع سخت پشتم بوده حتی وقتی حالم از خودم بهم میخورده