2777
2789
عنوان

پر یو د

253 بازدید | 21 پست

۱۲روزه پریود نشدم اصلا سابقه عقب انداختن نداشتم

خیلی نگرانم حامله هم نیستم تست زدم

تنبلی و کیست هم طبق اخرین سونو و ازمایشام نداشتم

علتش چیه پس😭😭😭😭

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

گاهی برای تغیر فصل هم میشه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه این همه روز؟ میگن ۷تا ۱۰روز طبیعیه امروز شد ۱۲روز میترسم🥺🥺🥺

تغییر اب و هوا تغییر خلق و خو تغییر تغذیه

اگه روزه میگیری ممکنه برای اونم باشه 

به نظرم بهش فکر نکن خودش میاد من یک بار ماه پیش اینجوری شدم تا بهش فکر نکردم دقیقا دو روز بعدش اومد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خب گلم از استرس بعد فصل هل همه تاثیر دارن نگران نباش و گرمی بخور زعفران دمنوش کنجد اویشن

عشقم خیلی نگرانم من مشکلی نداشتم قرار بود عید اقدام داشته باشم واسه اولین بار،یهو اینجوری شدم و ۱۲روز عقب انداختم میترسم به مشکل خورده باشم و باردار شدنم سخت بشه…

استرسی به جونم هست اروم نمیشم دست خودم نیست 

عشقم خیلی نگرانم من مشکلی نداشتم قرار بود عید اقدام داشته باشم واسه اولین بار،یهو اینجوری شدم و ۱۲رو ...

نگران نباش همه اینجوری میشن 

با خیال راحت اقدام کن انشالله که چیزی نمیشه

تغییر اب و هوا تغییر خلق و خو تغییر تغذیه اگه روزه میگیری ممکنه برای اونم باشه  به نظرم بهش ف ...

اره همه میگن بهش فکر نکن بیخیال باش

ولی میدونی وقتی همیشه منظمی  یهو اینحوری میشه ادم نگران میشه فکرم هزار راه میره و بقول شما همینم باعث عقب افتادن پریودم میشه

روزه نمیتونم بگیرم بخاطر مشکلات گوارشیم

متنفرم از اینکه کار به دکتر و درمان بکشه خدا کنه پریود شم🥺❤️

نگران نباش همه اینجوری میشن  با خیال راحت اقدام کن انشالله که چیزی نمیشه

مرسی که با حرفااتون از استرسم کم کردین عزیزدلم❤️🙏🏻😍

اره همه میگن بهش فکر نکن بیخیال باش ولی میدونی وقتی همیشه منظمی  یهو اینحوری میشه ادم نگران می ...

اره عزیزم بی خیال بشی میاد من اینو یکی دو بار تجربه کردم من واقعیت حتی میرتسیدم باردار باشم حتی رفتم بی بی هم خریدم و زدم ولی منفی بود یعنی دیگه ببین تا کجا فکرم رفت ولی خب تا ولش کردم اومد فقط میخواست یک خرج بی بی چک بذاره رو دستم خخخخخخخخخخخخخخ

گرمی هم بخور مثل چای دارچین چای زغفرون ولی زیاد نه ها 

اره عزیزم بی خیال بشی میاد من اینو یکی دو بار تجربه کردم من واقعیت حتی میرتسیدم باردار باشم حتی رفتم ...

چندتا لیوان رازیانه دم کردم با زعفرون خوردم

اما نشد لج کرده نمیاد😂😂😂

چندتا لیوان رازیانه دم کردم با زعفرون خوردم اما نشد لج کرده نمیاد😂😂😂

شکلات هم بخور من گاهی از این شکلات فرمند ها که شکل نوتلا هست میخورم بعدش حل میشه مشکل 

اره واقعا گاهی لج میکنه این بدن با ما خانم ها 

اگه آزمایش و اقدامات قبل بارداری را انجام دادی اصلا نگرانی نداره

اره ولی حدود ۳ماهی میگذره دکتر گفت ازمایشات و سونو که گرفت گفت خوبه مشکلی نیست برو اقدام کن

بعد من بخاطر شرایط نداشتن گفتم که اقدام رو بذاریم توی ایام عید که همه چی با نظم پیش بره که یهو اینحوری خورد تو ذوقم