2777
2789
عنوان

دوس پسرم چی گفت 😏

265 بازدید | 21 پست

شماهم وقتی چیزی نمیخورید دندون تو خون میزنه🥲

من مشکل دندون و لثه دارم ،ولی متاسفانه فعلا پول ندارم برم دکتر ،روزه هم هستم  

تو طول روز چون ،چیزی نمی‌خورم معذرت میخوام همراه با آب دهنم خون میاد، نمیتونم آب دهنم رو قورت بدم چون همراه خونه  روزه ام باطل میشه دیگه واقعا خسته شدم از این وضعیت

شما راهی سراغ ندارین که تو طول روز دندونم خون نزنه 🫠

❤️🌴🌸(عنوان با موضوع هیچ ربطی نداره ، صرفاً جهت اینکه دیده بشه و جواب سوالم رو بدین این عنوان رو زدم)❤️🌸🌴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ گفتن روزه رو باطل میکنه که 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

روزه تون مشکل داره ولی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••