2777
2789
لمسش چجوری بود؟  چی بهتون گفت و کجا دیدینش

ببین باد شدید بود عین گرما بدن انسان که بهت میخوره اما فرق داره ببین اون ترو لمس کنه دیوانه میشه ادم یا وارد بدن انسان میشه دست پاهات مور مور میکنه بعضیا بو لجن میدن کافر ها 

یبار خواب بودم حس کردم یکی بالا سرم وایساده 

چشام بسته بود ولی حس میکردم پایین پام وایساده نگام می‌کنه 

یکو عینه باد پرید روم 

انگار میخاست خودشو وارد بدنم بکنه که با تکون بدی بلند شدم 

خیلی حس بدی بود تا چند روز تو فکر بودم خدایا ینی الان جن تومه

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین باد شدید بود عین گرما بدن انسان که بهت میخوره اما فرق داره ببین اون ترو لمس کنه دیوانه میشه ادم ...

حالم از کافر هاش بهم میخوره. باز مسلمان هاش بهترن

کاربر پسر🔵 (داماد اجنه) از قبیله بنی الدهمان هستم 🤗
اونی که دیدم قد کوتاه بود. ولی خب آره درسته از آتیش به هر شکلی تبدیل میشه. به هر شکلی 😂  من فق ...

ن ولا جن اولش جلو انسان خدشو تبدیل به هر شکلی نمیکنه اکثرا تو بدن حیوانات میرن حالا قد کوتاهی ندیدم ولا یا از زبون یکی بشنوم 

من حدود یک ماهه که شب موقع خواب یه سایه سیاه رتگ بالای سرمه مثل سایه یه مرد همه رو رو جابهجا کردم بود و به یه بچه کوچیک نشون دادمش دیدش بنظرتون جنه؟  

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

یبار خواب بودم حس کردم یکی بالا سرم وایساده  چشام بسته بود ولی حس میکردم پایین پام وایساده نگا ...

ن جن داخل تو نیست گاهی یکیو دوس داشته باشن بالا سرت میان یا پاهاشو نوازش میکنن کسیو بخوان وارد بدنش نمیشن اذیت نمیکنن مگر اینکه قدرت درک قرآن داشته باشی بتونی ارتباط بگیری با آیات باهاشون 

کی گفته جن کوتوله هم داریم من خودم دیدم

ولا درسته هس کوتوله ولی اینکه مستقیم بیاد جلوت امکان نداره چون ناس میشه انسان اونا انس هستن خون خدمون گردنشون میفته با حرفات قانع نمیشم ک مسقیم دیدی 

من حدود یک ماهه که شب موقع خواب یه سایه سیاه رتگ بالای سرمه مثل سایه یه مرد همه رو رو جابهجا کردم بو ...

پری هست یا مشکل داری تو زندگیت اعصابت بهم ریخته منم یه چیز سفید میبینم همش از بالا بلندی انگاری پرت می‌شم یه شب خوابم میومد تو خواب خیلی چیزا دیدم بدتر شدم 

ن جن داخل تو نیست گاهی یکیو دوس داشته باشن بالا سرت میان یا پاهاشو نوازش میکنن کسیو بخوان وارد بدنش ...

بخدا بخاطر همینه بختم بستست هرکاری می‌کنم به ازدواج نمیرسه 

چیکار کنم بنظرت؟

بخدا بخاطر همینه بختم بستست هرکاری می‌کنم به ازدواج نمیرسه  چیکار کنم بنظرت؟

من علمشو ندارم اما باید تو کتاب ببینم کدوم آیه بخونی تا حالت بهتر شه برات خواستگار بیاد معمولا آیه دارن اگه  فکر میکنی یکی ترو سحر جادو کرده بخت بسته چهارقل مرتب صبح شب بخون لایک کن منو بعد افطار دنبال کتابش بگردم ببینم کدوم آیه بخونی 

یبار خواب بودم حس کردم یکی بالا سرم وایساده  چشام بسته بود ولی حس میکردم پایین پام وایساده نگا ...

آیت الكرسي بخون جن کثیف هستن ببین برا همین وارد یکی شدن باشن خون گوسفند زبح شده میخوان یا ادرار چیزا نجاست وار میخوان البته جن کافر میترسی مرتب آیت الكرسي بخون برا خدمون دختر هستیم از راه رحم بنظرم شنیدم وارد بدنمون میشن البته خدا نکنه 

بخدا بخاطر همینه بختم بستست هرکاری می‌کنم به ازدواج نمیرسه  چیکار کنم بنظرت؟

عزیزم من علم اینکارو ندارم تنها میتونم کتاب دارم بگم کدوم آیه بخونی که منجر ب ازدواج تو بشه لایک کن پیدا کردم جوابتو میدم 

عزیزم من علم اینکارو ندارم تنها میتونم کتاب دارم بگم کدوم آیه بخونی که منجر ب ازدواج تو بشه لایک کن ...

باشه عزیزم ممنونم ازت 

بنظرت نرم پیش سید محلمون کارش دعا هست یه دعا بگیرم؟دعای قرانی کار می‌کنه فقط

وحشتناک قد کوتاه. مثل انسان هستن زیادن به هر شکلی تبدیل میشن. و هیچ موجودی نمیتونه با قدرتشون مقابله ...

چندتا دیدی تا حالا جنگیر یهودی؟ 

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.