2789
عنوان

چقدر عیدی میدین؟

250 بازدید | 15 پست

من دو تا بچه دارم و خواهرم یکی. همیشه من به کسایی که تک فرزند هستن دوبرابر چیزی که اونها میدن عیدب میدم. چون میگم من دوتا دارم و اون مجبوره بیشتر بده. شوهرم میگه نیازی نیست و مثلا اون اگه صد تومن میده به هر بچه مون تو هم صد بده به بچه ش نیازی نیست دو برابر بدی. اهل حساب و کتاب نیستم و واقعا حتی ترجیح میدم اسباب بازی ای چیزی بگیرم که بچه بیشتر خوشحال بشه ولی میخوام بدونم عرفش چجوریه؟ حرف همسرم درسته یا کار من؟

پنجاه بده به همه ی بچه ها

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برام فرق نداره چندتا هستن و اینکه اونا چقدر عیدی میدن بچه های خواهر و برادرم نفری ۵۰۰دادم کلا ...

اهان یعنی اونا چه عیدی بدن چه ندن شما همین مبلغ رو در نظر گرفتین و میدین

اهان یعنی اونا چه عیدی بدن چه ندن شما همین مبلغ رو در نظر گرفتین و میدین

بله

اخه مگه کاسه قرضه؟

هر کی هرچقدر دوست داره عیدی میده دیگه

الان من خانواده همسرم کلا عیدی نمیدن

ولی من به همه بچه هاشون عیدی میدم

مهمم نیست برام نوع رفتارشون

چون اون بچه دلش خوشه به عیدو عیدیش

هر چندم که مرفه باشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

توی رقم های پایین حق با تو هست ولی توی رقم های بالا حق با شوهرته. بنظر منم ۲۰۰ تومن واسه یه بچه کوچیک زیاده. شاید سال بعدش بچه های اونم شد دوتا اونوقت از ۲۰۰ میخوای برگردی به ۱۰۰؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
یعمی اون پنجاه میده به هر کدوم از بچه هام منم ۵۰ بدم به بچه ش؟ 

اره حتما که نبایدعوضشودربیای

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
توی رقم های پایین حق با تو هست ولی توی رقم های بالا حق با شوهرته. بنظر منم ۲۰۰ تومن واسه یه بچه کوچی ...

چی بگم ولی احساس خوبی ندارم به اینکه کمتر دارم عیدی میدم‌

بله اخه مگه کاسه قرضه؟ هر کی هرچقدر دوست داره عیدی میده دیگه الان من خانواده همسرم کلا عیدی نمیدن ...

منم پدرم به همه بچه های کوچیک با اینکه تعدادشون خیلی زیاده عیدی میداد و میده ولی فامیلاش با اینکه من یه دونه بودم هیچ وقت هیچ کدوم به من عیدی نمیدادن. الان که بزرگ شدم خیلی ناراحتم از دستش چون میدیدم بچه های دیگه عیدی میگیرن ولی کسی به من عیدی نمیداد و حس میکردم منو کسی دوست نداره

بنظرم اگر بچه ای دارید قطعا در آینده شبیه من فکر میکنه و نسبت بهتون خشمگین میشه حتی اگر کل پولای دنیا رو هم خرجش کنید و خودتون چیزی واسش کم نذارید، اون حس بی احترامی و بی ارزشی که اون آدما و رفتار شما بهش داده رو هیچ وقت نمیتونید ازش بگیرید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
منم پدرم به همه بچه های کوچیک با اینکه تعدادشون خیلی زیاده عیدی میداد و میده ولی فامیلاش با اینکه من ...

بچه های من انقدر از طرف خانواده خودم در محبت اشباع شدن که تمایلی به وجود اونا ندارن

فقط برای احترام در رابطه ان

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود