2777
2789
عنوان

به خاطر بچه هام برام دعاکنین😫😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 26 پست

کار خونه و پخت و پز و بچه داری و حال ویران من و بغضی که توی گلومه ...همه فکر میکنن من خیلی خوشبختم اما نمیدونن ویرانه ام ...جالبه که برای دیگران هم دارم نقش بازی میکنم 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما انتخاب کردی الانم حق انتخاب داری ولی بچت هیچ حق  انتخابی نداشته حالام نداره  شما تنها ...

میدونم به خدا

بااینکه دعواش کرده بودم باز منو میخواست برای بچه ها مادر خدای رو زمینه ...

آوردمش پیش خودم زبونش گرفتم باز خوابوندمش من عذاب وجدان دارم اما اون نامرد رو نمیدونم..

آخه ما هیچی کم نداشتیم نمی‌فهمم چرا همچین خریتی کرد مادر شوهرم وقتی فهمید سکته کرد میگفت باورم نمیشه با زندگیش همچین کرده اون عاشق تو بود آخه.

آخه من چجوری آروم بگیرم ؟

مهر نمازم هنوز جلومه دعات میکنم

قربون دهنت ...دعا کن من آروم بشم همین ..

دعا کن فقط عشق خدا توی دلم باشه تا عشق بنده های نامردش آزارم نده ..

میدونم به خدا بااینکه دعواش کرده بودم باز منو میخواست برای بچه ها مادر خدای رو زمینه ... آوردمش پی ...

میدونم نمیپذیری ولی خیانت همسرت ربطی به بدی خوبی شما نداره که مدام خودتو داری قضاوت میکنی  انتخاب ایشون بوده دراون لحظه 

شما مقصر نیستی دلیلش پیش شما نیست دلیلش حتی پیش اون خانم هم نیست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

میدونم نمیپذیری ولی خیانت همسرت ربطی به بدی خوبی شما نداره که مدام خودتو داری قضاوت میکنی  انتخ ...

میدونم دلیلش ذات خراب خودشه 

اما ناراحتم که چرا نمیخواد بفهمه که بد بلایی سرم آورده انتظار داره کلا یادم بره همه چیز

میدونم دلیلش ذات خراب خودشه  اما ناراحتم که چرا نمیخواد بفهمه که بد بلایی سرم آورده انتظار دار ...

خوبم میفهمه بهتر شما میدونه  حتی جزییاتی رو میدونه که شما ازش بیخبری ممکنه درونش شرمندگی روهم حس کنه اما انکار بهترین راه فرار خطاکاره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

میدونم دلیلش ذات خراب خودشه  اما ناراحتم که چرا نمیخواد بفهمه که بد بلایی سرم آورده انتظار دار ...

مرد جماعت همینه

شوهر من عصبانی میشه هر حرفی از دهنش درمیاد دلمو میشکنه بعد توقع داره ۵ دقیقه بعدش یادم بره و بگم و بخندم

خوبم میفهمه بهتر شما میدونه  حتی جزییاتی رو میدونه که شما ازش بیخبری ممکنه درونش شرمندگی روهم ح ...

اوائل خیلی پشیمان و نادم بود اما الان تا بهش گیر بدم میگه تمومش کن  دست پیش میگیره پس نیافته