2777
2789
عنوان

معاشرت همسر با دوست های مجرد

548 بازدید | 26 پست

شما اجازه میدید که همسرتون با دوست های مجردش رفت و امد داشته باشه ؟ اگر اجازه نمیدید دلیلش چیه ؟‌ ایا خودتون هم با دوست های مجردتون رابطتون رو محدود کردید ؟ 

چرا اجازه ندم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه ک نمیشه گفت ، چون اجازه هر کسی دست خودشه..

فقط هم من اطلاع دارم از رفت و آمداش و دوستاشو میشناسم هم همسرم دوستامو میشناسه و بخوام برم پیششون اطلاع میدم بهش.

مجرد و متاهل هم نداره دوستامونو حفظ کردیم

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

همه دوستای شوهرم مجردن

البته شوهرم خیلی تایم نمیزاره برا دوست

ولی خب مشکلی ندارم با این قضیه

ولی بستگی ب دوست هم داره

یه دوستی داشت خیلی اهل پارتی و دود و دوس دختر بود تلاش کردم تا رابطشون قط شه و تقریبا هم شد

ولی در کل با مجرد بودن مشکل ندارم

خودمم همه دوستام متاهل شدن😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

بابام همون اول گفت بعد ازدواج حق رفیق بازی نداری اونم بنده خدا دوست مجرد نداشت یدونه رفیق ۲۰ ساله داره ک متاهله گاهی باهم‌میریم بیرون

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

بستگی داره دوستاش چطور باشن و منم ب شوهرم اعتماد داشته باشم. بعضیا دوست متهلشون رو به سمت راه بد میکشونن ولی بعضیا هم نه تحقیق کن دوستاش چطورین

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚