2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 31 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب شاید دیرتر تشکیل شده .یه هفته صبر کنم . من پارسال باردار شدم قلبش تشکیل نشد تا ۹ هفته و چند رروز ...

آخه به غیر تشکیل نشدن قلب سن بارداریم دو هفته کمتره، شما هم تو سونو سن بارداریتون کم بود؟ سونو واژینال داده بودین؟

فعلا آزمایش خون داد یک دکتر دیگه رفتم گفت قرص که اونو با بستری میدن

بنظرم صبر کن هنوز وقت هست واسه تشکیلش ....ولی اگ‌مطمعنی از پله بالا پایین شو یا حتی دوی نرم و اینا بکن ب همراه زعفرون غلیظ دارجین دم کن

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
اصلا این کارو نکن 6 هفته برای تشکیل قلب خیلی زوده تا ده دوازده هفتگی وقت داری

به سن اصلی باید ۸ هفته و سه روز باشم ولی دو هفته عقبم با واژینال هم قلب دیده نشد

آخه به غیر تشکیل نشدن قلب سن بارداریم دو هفته کمتره، شما هم تو سونو سن بارداریتون کم بود؟ سونو واژین ...

نه سن بارداریم کم نبود .اولین بار ۷ هفته زده بود بعد ۹ هفته 

واژینال ندادم تا حالا .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یکم وایستا 

من خیلی دارو میگیرم فقط روزی ۴ تا آمپول میزنم به غیر از قرص ها واقعا الکی کش دادن میترسم بیشتر به بدنم آسیب بزنه دکتر گفت از امروز داروها را قطع کنم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز