2777
2789

بروهرجادعوت میکنن دعواوقهرتون رو به بقیه نشون ندید

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان موقع قهرکردن نیست چون ایام عیدهست وقهرتان لو میره. سیاست داشته باش آشتی کن وخونه اقوامش ب ...

خیلی دلم شکسته مگه میشه ادم بد دهنی کنه به خودش زحمت عذر خواهی نده من کل خانوادم زیر خاکن انقدر دلشکسته هستم که تحمل بی احترامی رو اصلا ندارم ولی باز دلم رو شکست به خدا واگذارش میکنم 

خیلی دلم شکسته مگه میشه ادم بد دهنی کنه به خودش زحمت عذر خواهی نده من کل خانوادم زیر خاکن انقدر دلشک ...

عزیزم چقدشوهرت بی رحم رفتارمیکندباتو. انشاله خدا کمک توبکند وشوهرت را اخلاق وزبان خوش بدهد. معلومه ادمی تنها هستی وهمه امیدت همین شوهرهست. باهاش وارد دعوا وقهرنشو. چون اعصابت خردمیشه بدتر. سعی کن کارزشتش رابهش یاداوری کنی بگوخدامیداندوتو. من که زوری درمقابلت ندارم. این بگوشایدخجالت کشید