2777
2789
عنوان

کمردرد که با دراز کشیدن تشدید میشه

1929 بازدید | 8 پست

کسی هست این علائم داشته باشه 

کمر درد دارم ام ار ای انجام دادم گفتند مهره های 4و5التهاب داره احتمال شروع دیسک هست ولی خفیف 

به محض اینکه دراز میکشم کمردردم شروع میشه همراه با پا درد چند وقته اصلا خواب درستی نداشتم 

هفته قبل آمپول کتورولاک زدم دو سه روزی خوب بودم باز شروع شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقتتون بخیر. چند ماه پیش نوشتید دکتر اس سیتالوپرام بهتون داده. میخواستم بپرسم آیا مصرف کردید؟ نتیجه داد؟... کلا یک توضیح کلی بهم میدی لطفا؟  منم بسیار عصبی و پرخاشگر شدم روانپزشک این دارو رو بهم داده اما هنوز شروع نکردم به مصرف

سلام وقتتون بخیر. چند ماه پیش نوشتید دکتر اس سیتالوپرام بهتون داده. میخواستم بپرسم آیا مصرف کردید؟ ن ...

سلام عزیزم 

واقعیت برای من که خیلی خوب جواب داده هیچ مشکلی برام پیش نیومده تا الان .

انشالله که برای شما هم خوب باشه 

سلام عزیزم  واقعیت برای من که خیلی خوب جواب داده هیچ مشکلی برام پیش نیومده تا الان . انشالله ...

سلام عزیزم، خدا رو شکر که جواب گرفتید، انشالا به کلی درمان میشید و دارو ها رو کنار بذارید. منم تقریبا ۱۰ روزی هست که شروع به مصرف کردم از روز اول به طور معجزه آسایی آروم شدم. اما حس میکنم باز دارم برمیگردم به حالت اول

سلام عزیزم  واقعیت برای من که خیلی خوب جواب داده هیچ مشکلی برام پیش نیومده تا الان . انشالله ...

سلام عزیزم، خدا رو شکر که جواب گرفتید، انشالا به کلی درمان میشید و دارو ها رو کنار بذارید. منم تقریبا ۱۰ روزی هست که شروع به مصرف کردم از روز اول به طور معجزه آسایی آروم شدم. اما حس میکنم باز دارم برمیگردم به حالت اول

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792