2777
2789
عنوان

امام رضا

71 بازدید | 5 پست

من خیلی دل تنگ توام 

یعنی دل توام برا ما تنگ میشه قربونت برم 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول امام رضا دلش واست تنگ میشه و میخواد ببینتت و بعد تو اینو حس میکنی

قربون تموم لطف کرمش 

انشاءالله همیشه زیر بیرق اهلبیت باشیم با تموم دلتنگی هاش

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
منم دلتنگتم آقا، السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

الهی انشاءالله که به زودی زود طلبیده بشی

قربون تموم لطف کرمش  انشاءالله همیشه زیر بیرق اهلبیت باشیم با تموم دلتنگی هاش

عزیزم میشه درخواستمو اوکی کنی راجب امامزاده محمد حسن سوال دارم

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲