2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه

304 بازدید | 32 پست

ما میخواهیم یه ماه دیگه عروسی بگیریم ولی عذاب وجدان داریم به خاطر مردم غزه. هر روز کلی شون به خاطر گرسنگی یا تجاوز کشته میشن. همه آواره هستند. روزها زنده زیر آوار زنده به گور میشن. سخته برامون دادارا دودور راه بندازیم

کشته مرده عروسی نیستیم ولی بدمون نمیاد بگیریم. به نظرتون کار درست چیه؟ هم خودمون دلمون انقدر خوش نیست بگیریم. هم میترسم اخلاقی نباشه. ‌ خدا بگه همچین جنایتی در حال رخداده شما جشن و پایکوبی گرفتید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اخی بگردمت چه نانازی هستی شما

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فکر کردم میخوای پولات خرج الکی نکنی خونه ای چیزی بخرید حالا خیلی ها پول عروسی گرفتن ندارن هی باید راضیشون کردن بیخیال عروسی بسن اما تو با اینکه  وضعت خوبه اما نگیر معلومه خیلی اهل این برنامه ها نیستی نبخاطر مردم  غزه ها چون پولت حیف میشه نگه دارید سرمایه کنید برا ایندتون تو که اهل شادی و رقص نیستی چکاریه حشن بگیری

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اخی بگردمت چه نانازی هستی شما

آخیییییییییییییی

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

الله اکبر ازین همه....

چرا‌ فکر‌میکنین عروسی گرفتن شما معنیش اینه که از جنایات هر کجای جهان راضی و خشنودین و بخاطر اون جشن گرفتین؟ 

این میشه مصداق بارز باد معده رو به شقیقه ربط دادن. 

اینم درنظر داشته باش که عقاید هیچوقت در تمام طول زندگی یکسان نمیونه و تغییر میکنه. ولی این لحظه دوباره تکرار نمیشه‌ 

عروسیشو بگیر چه ربطی این‌ دوتا موضوع بهم دارن اخه؟ 

خود اونا دارن عروسی میگیرن مگه نمی‌بینی عکساشو ؟

یک صلوات براي شفای کودکان بیمار