2777
2789
عنوان

ماشین ثبت نامی

608 بازدید | 20 پست

من پارسال ماشین ثبت نامی انتخاب کردم چون پول خودم بود وکم گفتم کوییک انخااب کنم بعد این که قیمتها اومد واقعا پشیمان شددم ولی خب سه ماهه ماشین رودادن بعد اینکه  وام هم باهاش گرفتم ۱۰۰ تومن از اداره ولی بازهم پشبمانم میگم کاش ماشینی انتخاب میکردم بعدا میدادن ختی تابستون امسال ولی پول بیشتری میکرد 

بفروشین

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پول مونده دستت یکمی طلا بخر

طلا خریدم یه وام دیکه گرفتم باهاش طلا خریدم کمی سود کردم اون ۱۰۰ تومن پول رو از اداره دادم برادرم چون میخولست زمین نهضت ملی بخره پول کم داشت 

الان پول اومده دستم بیشتر میخوام عوضش کنم فقط ناراحت اینم چرا انتخابم هوشمندانه نبوده 

فدای سرتون 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

میشه کمی منو دلداری بدید بگید انتخابم بد بوده چی بوده 

نه بد نبوده الانم چیزی از دست ندادین و میتونید بفروشین و یه ماشین خوب بخرین

فدای سر خوب نیست من واقعا خس بازندگی دارم 

نه اصلا اینطوری نیست

نه بد نبوده الانم چیزی از دست ندادین و میتونید بفروشین و یه ماشین خوب بخرین

میتونم ماشین دیگه ای بخرم ولی سود کمتر دارم خیلی کمتر  کسی نبود به من کمک کنه بگه اینجوری انتخاب نکن من دوستم دنا  پلاس معمولی انتخاب کرد افتاد پاییز ۱۴۰۳ 

میتونم ماشین دیگه ای بخرم ولی سود کمتر دارم خیلی کمتر  کسی نبود به من کمک کنه بگه اینجوری انتخا ...

الان میتونید بفروشین و حواله جدید بخرین شما چیزی رو از دست ندادین