2821
2789
عنوان

تجربه لیزر

3817 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من فک میکردم لیزر مثل اپیلاسیون میمونه میری بدون پشم برمیگردی!!!

ولی من رفتم خیلی کوتاه بود تایمش بعدم برگشتم خونه هیچی ب هیچی بم گفت دو هفته بعد میریزه نریخت هیچی 

قضیه چیه؟!!

الان ما پشمامون کی غیب میشه اصلا ینی چجوریه حداقل ی دوساعتم صاف نمیشه یکی منو روشن کنهه تورو خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم با یه جلسه که نمیره بعد یه هفته تا ده روز طول میکشه کم کم میریزه اولشم ریزش سکه ای هست تازه جلسه پنج وشش هم شک وارد میشه اگ اشتباه نکنم موها همش درمیاد ولی کلا چیز خوبیه من ک خیلی راضیم شاید ماهی ییبار شیو کنم 

طول دوره رو تموم نکردی یعنی؟ بدون حداقل ۸ جلسه طول دوره که تاثیری نداره اصلا

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
عزیزم با یه جلسه که نمیره بعد یه هفته تا ده روز طول میکشه کم کم میریزه اولشم ریزش سکه ای هست تازه جل ...

ینی تا شیش ماه پشمامو تحمل کنم اخه تو این دوره فقط ژیلت مجااازه

نه تموم نکردم ینی تا ۸ ماه باید پشمامو تحمل کنم؟!

بله درسته

بعد از ۸ ماه اگه نتیجه کامل نگرفتیم باید ادامه بدین

حتی من دیدم بعضیا رو بعد جلسه اول موهاشون بیشتر میشه، من خودم کاملا که نه ولی خیلی از موهای زائدم از بین رفت... طبیعیه 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز