2777
2789
عنوان

دیونه م کرده

409 بازدید | 16 پست

مامانم هر ده دیقه یبار میاد تو اتاقم میگه چرا کولر انقد یخه تو سردخونه خوابیدی انگار

ی دکتر خودک*شی کرده بوداستوری گذاشته بودم براش

هرچی از دهنش در اومد برگشت بمن گفت منکه میدونم تو اینارو میزاری ما ببینیم ولی قرار نیست بخاطر بی عرضه بودن بقیه تو دکتر نشی

معذرت میخوام ولی لعنت به کسی که بدون درک حال یکی دیگه انقد راحت قضاوتش میکنه

از مادرم متنفرم زندگیمو گرفته ازم

که هرچی قرص اعصاب میخورم به درمان جواب نمیدم

خیلی خسته م

امیدوارم یکی از همین روزاهم نوبت من باشه بشینه به عزام

اونوقت واقعا تو سردخونه میخوابم

کاش خدا حسرت بچه دار شدنو بزاره تو دل همچین ادمایی

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

خدا نکنه عزیزدل...🥺 به خدا منم مشکل تو رو دارم همش از طرف مامانم اذیت میشم اما سعی کردم روی خودم ...

قربونت برم عزیزم 

من دیگه خسته شدم بخدا از ۱۴ سالگی دارم قرص اعصاب میخورم

دلم میخواد خودکشی کنم راحت شم

کنکور دارم امسال ینی بهت بگم هرکاری میکنه که من نتونم درس بخونم باور میکنی؟

هر کاری میکنه که روحیمو بشکنه

کاش بمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزم  من دیگه خسته شدم بخدا از ۱۴ سالگی دارم قرص اعصاب میخورم دلم میخواد خودکشی ک ...

خدا نکنه...

یعنی با گوشت و پوست و خون میفهمم داری چی میگی

گاهی وقتا واقعا کم میارم

از سختگیری

دخالتاش

بددهن بودنش

زخم زبوناش

حسرتایی که به دلم گذاشت... :)

چاره چیه؟

تحمل کن به خدا روزای خوب تو راهه...هر کار میتونی بکن که فکر میکنی ذره ای دلت شاد میشه

خودتو سرگرم کن

وقتایی که دعوا راه میندازه یا چیزی بهت میگه هدفون بذار 

خودتو سرگرم کن با نقاشی

درس خوندن(گرچه میدونم که هزارتا اذیت میکنه تا نخونی :) ولی تو تلاش خودتو بکن)

فیلم دیدن

یا چندتا گلدون نگه دار و بهشون رسیدگی کن

کتاب بخون

قربونت برم عزیزم  من دیگه خسته شدم بخدا از ۱۴ سالگی دارم قرص اعصاب میخورم دلم میخواد خودکشی ک ...

اسی کاملا هاااااااااااا میفهمم همون حستو که فهمیدم تا خرشو خوندم چون منم با یه آدم روانپریش هستم که مردن آرزوی بچگیم بود این مشکل مادرای بدو فقط اونایی ک تجربه دارن می‌فهمن 

یه ملاک میگم ازش دوری کن بهانه مار تحصیل ازدواج یا هرچییی 

قربونت برم کم طاقت نشو.....زبونش شاید نیش دار وتلخ باشه ولی هیچ مادری دلش نمیاد پای بچه اش خار بره حتی....چه برسه به حرفهاو برداشتهای تو اخه دختر

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش

🥺🥺🥺

من مطمئنم یه روزایی میاد که دلت بیشتر راضیه و خوشحالی بیشتری رو حس می کنی.

من الان از ۷ سالگیم شادترم ولی یک سال قبل بدترین حال عمرم رو تجربه کردم.

درست می شه. شاید مادرت الان متوجه نیست داره با تو چی کار می کنه. تو اگه می تونی از خاله یا مادربزرگت کمک بگیر حداقل مادرت رو آروم تر کنن.

بزار کنکورت بگذره شاید مادرت به آرامش قبلش برگشت

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤

چند سالته عزیزم؟؟

من از بچه های چند دهه قبل ترم. حالا فکر کن مادرهای ما کم سواد هم بودن...‌ خیلی اذیت میشدم مجبور شدم برم سر یه کاری که فقط خونه نباشم.... الان یادم میفته چهار ستون بدم میلرزه که اتفاقات بدی میتونست برام بیفته سر اون شغل . ولی خدا حواسش بهم بود و حفظم کرد.... دیر ازدواج کردم چون کیس مناسب نداشتم و میترسیدم از چاله بیفتم تو چاه.

شوهر هم کردم و باز راحت نبودم تا اینکه تصمیم گرفتم یکم دور بشم ولی عذاب وجدان دارم 😔 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چند سالته عزیزم؟؟ من از بچه های چند دهه قبل ترم. حالا فکر کن مادرهای ما کم سواد هم بودن...‌ خیلی ...

۱۸ سالمه قربونت برم

مامان منم بی سواده دهن منو از هر جهت سرویس کرده

خستم کرده

باورت میشه ینفر ب قصد تجاو*ز اومده بود توی خونمون وقتی خودم تنها بودم 

فهمیدن کیه ولی حتی بهش نگفتن چرا

من اون شب تا مرز سکته ی قلبی رفتم

تو بیمارستان هرچی بهم دارو میدادن ضربان قلبم درست نمیشد و اصلا مهم نبود براشون اصلا

🥺🥺🥺 من مطمئنم یه روزایی میاد که دلت بیشتر راضیه و خوشحالی بیشتری رو حس می کنی. من الان از ۷ سال ...

امیدوارم...

نمیزاارن حتی بتونم کنکورمو خوب بدم که برم و دیگه هیچوقت برنگردم

فقط امیدوارم خدا کمک کنه..

قربونت برم کم طاقت نشو.....زبونش شاید نیش دار وتلخ باشه ولی هیچ مادری دلش نمیاد پای بچه اش خار بره ح ...

باورت نمیشه مادر من دلش میاد😭💔خیلی خیلی خستم

میشه دعا کنی برام؟حداقل کنکورمو یچیزی قبول شم برم فقط

خدا نکنه... یعنی با گوشت و پوست و خون میفهمم داری چی میگی گاهی وقتا واقعا کم میارم از سختگیری دخ ...

قربونت بشم من

چشم🥺امیدوارم خدا نجاتمون بده

همه مونو

اسی کاملا هاااااااااااا میفهمم همون حستو که فهمیدم تا خرشو خوندم چون منم با یه آدم روانپریش هستم که ...

ازدواج که خودشون گند زدن به زندگیم

نمیتونم انتخاب درستی داشته باشم

اگرم درست باشه چه ادمی باشه که تو سرت نزنه که همچین خانواده ی نکبتی داری

تحصیل هم که فقط دارم دست و پا میزنم که کنکور یچیزی بیارم فقط برم که اونم نمیزارن

امیدوارم... نمیزاارن حتی بتونم کنکورمو خوب بدم که برم و دیگه هیچوقت برنگردم فقط امیدوارم خدا کمک ک ...

مطمئن باش به مو می رسه ولی پاره نمیشه. البته من خودم خوابگاهیم. به این دید درس نخوندن. اونجا هم مشکلات خودشو داره. من حالا نمی دونم به جز چیزی که گفتی مادرت چه بدی هایی داره یا چه خوبی هایی کرده ولی می دونم پدر و مادرت رو نمی تونی با چیزی مثل زندگی در یک شهر دیگه جایگزین کنی.

با خدا صحبت کن. کارهایی که گفته انجام بده. احادیث راجع به مشکلات بخون. دکتر هم برو تا کم کم قرصت رو کم کنی.

دانشگاه که بری، چون فشار کنکور روت برداشته شده ان شاءالله کم کم حالت بهتر میشه عزیزم.

برات دعا می کنم❤

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤