دلتنگی همیشگی نیست اونا به جایی که بهش متعلقن برگشتن و منم یه روزی دوباره میبینمشون
نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ تَكُنْ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُگویا دنیا هیچ گاه نبودهو گویا آخرت همیشه هست.از حسین بن علی (ع)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با مرگ هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....من خودم پدرم مدتی پیش فوت کرد و این حقیقت برام روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره و ما همیشه حضور داریم...از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت...
خواهرم رو تازه از دست دادم هر روز ک میگذره بدتره، فقط تعداد اشکات کم میشه. انگار نپش قلب داری ولی درواقع نداری یه حس خفگی داری ک نداری کنار نمیام مجبورم کنار بیام تا روز دیدارمون. داغ جوون خیلی سخته قبل پدربزرگم رو از دست دادم اینطوری نبود برای همین میگن مرگ پد و مادر میراثه پدرم کمرش شکسته با اینکه عذابمون داد مادرم پیر پیر شد
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!