2777
2789

مگه ماعزرائیلیم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سختی ها بجنگ قشنگم

چاره ی کار چیه جز صبر و تحمل 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

منم دلم مرگ میخاد البته بابهشت.. ولی دوتابجه دارم گاهی نفرین میکنم خودمو میگم گناه این دوتا ک تو دنی ...

از عطاری چای گیاهی اسطوخودوس و سنبل طیب بخر چاییشو هر روز و شب دو بار بخور. نگران نباش الان دیگه همه تو همین وضعن به خاطر بچه هات فقط روحیتو خوب نگه دار دارویی که گفتم گیاهیه ضرری نداره بخور آروم شو و فقط به فکر بچه هات باش

از عطاری چای گیاهی اسطوخودوس و سنبل طیب بخر چاییشو هر روز و شب دو بار بخور. نگران نباش الان دیگه همه ...

نجبورم کاش میگیرفتم مادرمم خیلی نگرانمه میدونه چ همسر گوهی دارم مرتب میشه ی قرص ارامشبخش بخور روانی شدی از دست این

نجبورم کاش میگیرفتم مادرمم خیلی نگرانمه میدونه چ همسر گوهی دارم مرتب میشه ی قرص ارامشبخش بخور روانی ...

دیگه شوهر هم قسمت آدم چکار کنیم نمیشه که خودتو از بین ببری تو فقط خودتو آروم نگه دار آینده دست خداست. من همیشه دیدم آینده خیلی متفاوت تر از الان میشه. مثلا الان شوهرت اذیت میکنه شاید بعدا میبینی که زندگیت حالا به هر نحوی بهتر بشه. امیدت به خدا باشه.

ممنونم از دلگرمیت اره دلم گرمه اما یشبایی خیلی بی وفایی میکنه شوهرم

آره خیلی درد داره ولی اون دارویی که گفتم عین بی حسی عمل میکنه حتی بی وفایی اون هم آزارت نمیده. درکت می کنم. خدا رو چه دیدی شاید مشکل تو هم حل شد. درکت می کنم خیلی سخته. من تو سوره بقره خوندم که خدا هر کاری از دستش بر میاد گفته تو فقط قرآن بخون نماز بخون ذکر بگو .