2777
2789
عنوان

حسابداری

232 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من باید داخل نرن افزار صبا حسابی رو تحت عنوان نانوایی باز کنم یعنی تعداد نان هایی که میخریم باید ثبت بشه حالا تو قسمت افتتاح حساب مینویسه بدهکاران تجاری یا بستانکاران تجاری کدوم باید بزنم؟واینکه اگه پولی برای نانوایی واریز کردیم نانوایی و بانک  کدوم باید بدهکار یا بستانکار کنم 

اون حساب که شما تحت عنوان نانوایی باز می‌کنی در سند افتتاحیه ،ماهیت بدهکاران تجاری داره ، و زمانی که نان می‌خرید،بانک بستانکار میشه و‌نانوایی بدهکار میشه، البته حساب نانوایی اسمش درست نیست باید سرفصل حسابداری خودش رو ایجاد کنید،دقیقا کار واحد تجاری شما چیه؟

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
اون حساب که شما تحت عنوان نانوایی باز می‌کنی در سند افتتاحیه ،ماهیت بدهکاران تجاری داره ، و زمانی که ...

سرفصل حسابداری چی میشه؟

ثبت خرید نان یا واریزی که برای نانوایی انجام میدیم میشه نانوایی بدهکار بانک بستانکار؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرفصل حسابداری چی میشه؟ ثبت خرید نان یا واریزی که برای نانوایی انجام میدیم میشه نانوایی بدهکار بانک ...

بله همون ثبت میشه 

شما بجای حساب نانوایی از حساب خرید باید استفاده کنی ولی در معین حساب خرید میشه نان،بعد ربطی به افتتاحیه نداره،اون حساب موقت پایان سال بسته میشه،باید در سند طی سال ثبت بشه

بله همون ثبت میشه  شما بجای حساب نانوایی از حساب خرید باید استفاده کنی ولی در معین حساب خرید م ...

حساب های موقت چطوری باز کنم؟ هنوز ادامه دارن 

سال مالی رو چطوری عوض کنم؟

حساب های موقت چطوری باز کنم؟ هنوز ادامه دارن  سال مالی رو چطوری عوض کنم؟

حساب های موقت رو که باید آخر سال 1402 به حساب عملکرد سود و زیان ببندید و مانده رو منتقل کنید به حساب سود و زیان انباشته،وقتی همه حساب‌های موقت بسته شد با پشتیبان تماس بگیرید که براتون سال مالی جدید رو ایجاد کنن،شما که حسابداری مالیاتی انجام نمیدید فقط برای حساب شخصی خود کارفرماست،پس زیاد نگران حساب‌ها نباشید که چیزی اشتباه بشه،من نرم افزار صبا کار نکردم ولی اگر دوست داشتید بهم any desk بدید براتون یه نگاه بندازم و برای بستن حساب‌ها راهنماییتون کنم . اگه شد سال مالی جدید هم ایجاد کردیم.