2777
2789
عنوان

صندلی جلو

185 بازدید | 10 پست

خانما شما وقتی خواهر شوهراتون باهاتونه میرید عقب میشینید من خودم اوایل تعارف میکردم دیدم بی تعارف می‌ره میشینه دیدم تعارف اومد نیومد داره دیگه تعارفش نکردم خودم میرفتم جلو آخه بیشتر اوقات باهامونه مثلا گه گاهی باشه عب نداره ولی نمیشه همش بیاد جلو خواهر شوهرم خیلی ازم بزرگتره ازدواج هم نکرده یعنی یک جورایی شوهرم رو جمع کرده حق مادری داره ولی در کل الان بدون تعارف خودم میرم میشنیم به نظرتون زشته تعارف نمیکنم به  خدا خسته شدم بیشترین مواقع باهامونه حتی یه نونوایی با شوهرم میرم دختر هم دارم یک سالشه میگم منم میام حال هوای هر دومون عوض شه میبینم اونم خبر دار کرده 🙄😶میگه بیاد خسته شدم از این اخلاق شوهرم خیلی زیادی دلسوزی می‌کنه  

جلو میشینم 

عجب شوهری داری بگو بابا یه دوساعت هم تنها خودمون بریم خواهرت از تنهایی نمیمیره

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلو میشینم  عجب شوهری داری بگو بابا یه دوساعت هم تنها خودمون بریم خواهرت از تنهایی نمیمیره

دیگه با این اخلاق پدرمو درآورده بعضی وقتا بی زار میشم میگم کاشی همین وسیله نمگیرفتیم همیشه با اسنپ  میرفتیم همش تنها بودیم الان دیگه اوضاع شده قمر در عقرب 🥺🥺یه بار سر این قضیه بحث کردیم به خدا اشکمو وشوهرم درآورد بیزار شدم 

دیگه با این اخلاق پدرمو درآورده بعضی وقتا بی زار میشم میگم کاشی همین وسیله نمگیرفتیم همیشه با اسنپ&n ...

وقتی خواهر شوهرت اومد ساکت باش و سر سنگین 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
وقتی خواهر شوهرت اومد ساکت باش و سر سنگین 

وای تازه هنوز مثل ایم مادر بزرگ های هشتاد ساله همش نصیحت می‌کنه همشم گیر میده مخصوصا وقتی هوا خوب باشه روسری سر دخترم نکنم میگم هوا خوبه اون همش تکرار می‌کنه میگه روسری سرش کن میگم من مادرشم الان می‌دونم گرمش اون خودش سرمایییه فک می‌کنه همه همینجورین انگار تو قطب زندگی میکننیم عه بدم میاد بچمو زیاد بپوشونم همین جوری عادت می‌کنه 😐😐دوست دارم خفه اش کنم وقتی حرف میزنه 🔪🔪

اصلا با هاش گرم نیستم اصلا اخلاقش باهام نمیگیره ولی واقعا رو مخه شده موی دماغ 

وقتی میاد تو از ماشین پیاده شو برو خونه دیگه یه جورایی باید به اون نفهم بفهمونی دیگه 

وای تازه هنوز مثل ایم مادر بزرگ های هشتاد ساله همش نصیحت می‌کنه همشم گیر میده مخصوصا وقتی هوا خوب با ...

یه نگاه چپ بهش کن بگو خرس قطبی نیست که همش سردش بشه 

🤪