2777
2789
عنوان

ساس یا سوسک

421 بازدید | 34 پست

یه چیز تپل گرده کوچولوی سیاه ک سریع رفت قایم شدش نشد بکشمش من به سوسک‌الرژی دارم اگ باشه خارش میگیرم چند روزه بدنم میخاره ولی جای نیش زدگی وجود نداره من خاک بر سر احمق بیشعور یکم پنجره رو چند روزه باز گذاشتم خدا کنه سوسک و ساس نباشه حوصله سم پاشی ندارم

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

عزیزم سوسک خوبه خدا ساسو نصیب هیچ کسییییی نکنه ینی باید اون خونه اتیش بگیره تا اثرش بره

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان نمیدونم این ساس بود یا سوسک 

ساس ها نرو ماده دارن نر بدن کشیده سیاه و ماده بدن تخت و راه راهی داره ک زیاد ب چشم نمیاد و قهوه ای، البته تخم گذاری شون هم خیلی زیاده اگه یدونه هم تو خونت باشه کارت زاره

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

برونت سرچ کن ببین اونیکه دیدی ساس بوده؟

نمیدونم یه لحظه بود فک نمیکنم ساس باشه اگ‌سوسک باشه‌خونم سم داره میمیره فردا باز سم‌پاشی میکنم حتمالا سوسک‌بدنم بدو گزیدگی میخاره

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
گرد بود و تپلی تخت نبود

وقتی خون بخورن تپلی میشن عزیزم تغذیه شون خون انسانه