mehrsa6677 مدیر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 عنوان جهیزیه خریدن | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست خانوما اینکه میگن دختر تا مجرده باید کم کم جهیزیهاش رو بخره درسته؟یا اینکه قدیمی میشن؟ تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻 1403/01/05 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 من از حدودا سه سال قبل از ازدواجم شروع کردم جهیزیه خریدن ،بستگی داره از چی شروع کنی مثلا برقی بخری ع ... نامزد داشتی یاکسی رو واسه ازدواج زیر نظر داشتی؟ تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 نه درست نیست برا چی تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 الان مثلا سرویس قاشق چنگال قابلمه استیل نمیدونم دیگه وسایلی مثل چرخ گوشت یا مثلا ... آخه وسایل برقی مثل چرخ گوشت و آبمیوه گیری بخوام الان بگیرم بعد مگه نباید با وسایل بزرگ مثل یخچال و ماشین لباسشویی هم رنگ باشن؟اون موقع رنگشون باهم تغییر میکنه تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
sوفی عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 743 نامزد داشتی یاکسی رو واسه ازدواج زیر نظر داشتی؟ تازه با شوهرم دوست شده بودم که شروع کردم به خریدنبعد از دو سال نامزد کردیم
sوفی عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 743 آخه وسایل برقی مثل چرخ گوشت و آبمیوه گیری بخوام الان بگیرم بعد مگه نباید با وسایل بزرگ مثل یخچال و م ... مال من وسایل کوچیکام استیل مشکیه بزرگام سفید ولی خب کوچیکا تو کابینت میره معلوم نیست من که از خریدم خیلی راضیم مهم اینه برقیاتو مارک خوب بخری
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 مال من وسایل کوچیکام استیل مشکیه بزرگام سفید ولی خب کوچیکا تو کابینت میره معلوم نیست من که از خریدم ... مارک وسایل برقی چی خوبه اطلاعی ندارید؟ تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
sوفی عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 743 مارک وسایل برقی چی خوبه اطلاعی ندارید؟ من کوچیکامو پاناسونیک، فلر و کنوود گرفتم آخه هر وسیله ای یه چیزش خوبه بوش هم خوبه ولی اگر اصلش گیر بیاد بزرگامم ال جی خریدم راضیم الان باید دقت کنی فیک نندازن بهت
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 من کوچیکامو پاناسونیک، فلر و کنوود گرفتم آخه هر وسیله ای یه چیزش خوبه بوش هم خوبه ولی اگر اصلش گیر ب ... ممنونم تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻