mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 عنوان جهیزیه خریدن 22 بازدید | 4 پست خانوما اینکه میگن دختر تا مجرده باید کم کم جهیزیهاش رو بخره درسته؟یا اینکه قدیمی میشن؟ تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻 1403/01/05 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yotab246 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5142 من خودم پدر و مادری دیدم که از الان برای دختر ۱۰ سالشون دارن جهیزیه میخرن ولی به نظرم از بابت مالی خدا روزی رسونه و همون موقع جدید بخری بهتره
دلوین_سادات عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 824 من خودم خیلی خیلی خیلییییییی زیاد طلا داشتمپدر مادرم طلا خریدن برام،وقتی موقف ازدواجم شد فروختم بهترین وسایل هارو خریدمتلویزیون لباسشویی ظرف شویی یخچال دوتا فرش کلی ظرف و ظروف و پرده و..... خریدم از بهترین ها ال جی خریدم
دلوین_سادات عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 824 طلا خوبه برای سرمایه گذاری، به وقتش میفروشی و جهیزیه طبق مد روز میخریاز الان بخری بعدش پشیمون میشی آخه قدیمی میشن و خدایی نکرده خراب بشن،قطعاتش پیدا نمیشهمثل مخلوط کن مامانم،یه قطعه اش تعمیر نشد و جایگزینش نبوددیگه انداختیم دور
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 من خودم پدر و مادری دیدم که از الان برای دختر ۱۰ سالشون دارن جهیزیه میخرن ولی به نظرم از باب ... از ده سالگی که دیگه خیلی زوده باز آدم تو سن ازدواج باشه میشه بهش فکر کرد تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻