2777
2789

هیچی خوشحالتون نکنه اصلا هیچ انگیزه ای نداشته باشین دیگه چه بسا که مجردم باشین نه تشکیل خانواده ای نه بچه ای نه امیدی فکر میکنم خدا منو امثال منو فقط به تماشای بحر جهان افریده چون تا الان ن معجزه ای تو زندگیم دیدم نه شانسی داشتم نه دلخوشی اصلا نمیدونم چجوری حسمو بیان کنم حس پوچی اصلا بگن فردا هم میمیری عین خیالم نیس هیچ دلبستگی به این دنیا ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۸ سالمه دقیقا مثل تو ام تازه اجازه سرکار رفتن هم ندارم همش تو خونه نه دوستی نه رفیقی افسردگی شدید هم دارم 

دارم به خودکشی فکر میکنم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من ۲۸ سالمه دقیقا مثل تو ام تازه اجازه سرکار رفتن هم ندارم همش تو خونه نه دوستی نه رفیقی افسردگی شدی ...

خودت باید نشون بدی که آدم مستقلی هستی و از پس خودت برمیای نباید دنبال اجازه دیگران باشی 

I'm Obsessed 

منم مجردم سنم بالا رفته و تو منطقه ای زندگی میکنم که دخترا از ۱۵ سالگی ازدواج میکنن.  این روزا واقعا ته دلم خالی شده که نکنه دیگه نتونم ازدواج کنم. صبح که از خواب پا میشم یهو دلم میریزه از ترس آیندم🥲

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

این حسِ درونتون از جای درستی میاد چون وجود شما بینهایت هست و شرایط های بیرونی چون محدود هستند نمیتونن عمیقا شما رو راضی و خوشحال کنن ...تنها چیزی که باعث شادی و رضایت شما میشه شناخت و دیدن درون خودتونه..

خودت باید نشون بدی که آدم مستقلی هستی و از پس خودت برمیای نباید دنبال اجازه دیگران باشی 

تا حالا شده اجازه بیرون رفتن نداشته باشی ؟ شماهایی که اینجور میگید قطعا چنین شرایطی مثل ما ندارید پس نمیتونید درک کنید زندگی واقعی ما با این حرفا که باید خودت بخوای و باید تلاش کنی خیلی فرق داره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما