2777
2789
عنوان

شوهرم خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 42 پست
خب خستس توام بخواب

از صبح باهم کار کردیم.نمیدونم‌چطوری آنقدر ریلکسه.یه بار ته چین با ماهیچه درست کردم همش سوخت .یعنی زغال شد . همون لحظه مهمونا رسیدن.من داشتم از استرس پاره میشدمممممم.این آقا بگو بخند میکرد آخر سر برگشت گفت خانمم حموم بود من یادم رفت زیر گاز و کم‌کنم غذا کربن شد ققسمته شام و از بیرون بخوریم .همین . نهایت استرسش همین بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از صبح باهم کار کردیم.نمیدونم‌چطوری آنقدر ریلکسه.یه بار ته چین با ماهیچه درست کردم همش سوخت .یعنی زغ ...

والا دمش گرممممم ، سرتا پاشو طلا بگیر ، حالا من شوهر کنم اینجور شه با مهمونا فرستادم خونه بابام🤣

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
من اصلا مهمون داری بلد نیستم.کاش مامانم کنارم بود

چقدر منی منم امشب مهمون داشتم چون آشپزیم برای نفرات بالاتر از۸نفر صفر هست ناهار بردمشون رستوران شبم شام از بیرون گرفتم اصلا از خودم راضی نیستم واقعا خجالت میکشم وهمیشه استرس میگیرم وقتی مهمونی که بخواد واسه غذا بیاد

خونه ام

مگه ترامپ میخاد بیاد خونت کع استرس داری

ترامپ خر کیه 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

خب تبریک میگم مهمونی فردا رو گند زده شده بدون. چون هر مهمونی ای رو جدی بگیری خراب میشه. تجربه... تجر ...

دفعه پیش براشون ته چین با ماهیچه درست کردم.همین که رسیدن غذام زغال شد😭😭😭میترسم مثل سری پیش سه