2777
2789
عنوان

شوهرم خوابه

1601 بازدید | 42 پست

دوست دارم بزنم دهنشو جر بدم.من دارم از استرس مهمونی فردا شب  پاره میشم این گرفته خوابیده هر چند دقیقه یه بارم میگه پاشو برق و خاموش کن نور میژنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خستس توام بخواب

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

چ لوس یه مهمونیه دیگع

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

خب تبریک میگم مهمونی فردا رو گند زده شده بدون. چون هر مهمونی ای رو جدی بگیری خراب میشه. تجربه... تجربه.. تجربه. ریلکس باش. اگه آدم باشن که از پذیرایی ات تشکر میکنن ولی اگه جنس خراب و خاله زنک باشن تو از بهشت غذا بذاری جلوشون میگن وااااااای این نمکش کمه