2777
2789
عنوان

اگه به همه بچه ها عیدی بدن…

295 بازدید | 34 پست

خانوما اگر عید دیدنی خونه یکی از بزرگترها دعوت بشید و اون بزرگتر به همه بچه های اون جمع عیدی بده جز بچه شما ، واکنشتون چیه؟

آدم حق داره ناراحت بشه؟ بحث پول نیست بحث احترامی هست که طرف نذاشته

کاربری دست دونفره..من و دوستم

اره باس بخوابی دهنش  شعورش و لا پولا داده رفته 🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بدم میاد از این ادما یبار بچه بودم برام پیش اومد عمه ام بود بابام ی دعپایی کرد باهاش که نگو

اما من خجالت کشیدم حس کردم غرورم شکست بابام باهاش دعوا کرد 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
بله خب آدم ناراحت البته شاید هم اگه شلوغ بود حواسش نشده بنده خدا

من هم خیلی ناراحت شدم البته شلوغ نبود جمع

در حد چهارتا بچه بودن فقط که یکیشون هم خواهر من بود

کاربری دست دونفره..من و دوستم

چقدر روحیه بچه داغون میشه.😞

خودتون یک مبلغی بدین بهش وبگین عیدی تورو از همه بیشتر وجلوتر بما دادن که بچه های دیگه ازینکه تورو بیشتر دوست داشتن ،ناراحت نشن

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا