2777
2789
عنوان

دوستان خواهش می کنم کمکم کنید

141 بازدید | 15 پست

توی دو تاپیک قبل مطلبی رو  از خودم گذاشتم که با اسم خودم تو یه جای پر مخاطب منتشر کردم 

نیشه خواهش کنم نی نی یار این شیفت رو تگ کنید که ۲ تاپیک قبلم که گفتم دوستان نظرتون چیه رو حذف بکنن؟ 

حذف نمیکنه مگ دسترسی به اطلاعاتت رو ببنده

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر حف تاپیک با من نیست لطفا به امضام رجوع کنید ممنون

سلام 

خیلی ممنونم بابت توضیحتون 💚💚

اما متاسفانه انگار نی نی یار ۱ تا قبل از ۶ فروردین حذف تاپیک انجام نمی دن 

من می خواستم سریع تر حذف بشه چون تاپیک محتوای خصوصی داشت . امکان پذیر نیست اصلا ؟ 

سلام  خیلی ممنونم بابت توضیحتون 💚💚 اما متاسفانه انگار نی نی یار ۱ تا قبل از ۶ فروردین حذف ت ...

سلام

فعلا تا ۶ فروردین حذف تاپیک ندارن. اگر تاپیک خصوصی دارین niniyar_5 رو تگ کنین به ایشون بگین.

🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

برای تگ نی نی یارها کلا باید کیبورد (صفحه کلید) شما انگلیسی باشه.

از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ اسم نی نی یارها عوض شد.

🤩 niniyar_1 🤩

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

سوم⬅️ _ (آندرلاین) خط فاصله بزرگه

چهارم⬅️ 1

😊 niniyar_2 😊

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

چهارم⬅️ 2

😍 niniyar_3 😍

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

چهارم⬅️ 3

🥰 niniyar_5 🥰

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

چهارم⬅️ 5

✅️✅️✅️ هر وقت اسم رو توی لیست دیدین بزنین رویش تا آبی بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تاپیک هایی که در مورد سایت سوال دارین:

دسته بندی ⬅️ متفرقه

تالار ⬅️ راهنمای فعالیت در نی نی سایت

باعث میشه تاپیکتون بهتر دیده بشه و هم جواب داده بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام  فعلا تا ۶ فروردین حذف تاپیک ندارن. اگر تاپیک خصوصی دارین niniyar_5 رو تگ کنین به ایشون ب ...

متاسفانه نمی تونم نی نی یار ۵ رو تگ کنم 

میشه شما تگشون بکنید ؟ 

متاسفانه نمی تونم نی نی یار ۵ رو تگ کنم  میشه شما تگشون بکنید ؟

@niniyar_5  

سلام

ایشون کارتون دارن.

یک موضوع دیگه 🟡 من دیشب تگتون کردم نیومدین الان دیدیدین آن کاربر اقا داشتن به آن کاربر خانم چه فحش هایی می دادن.

ممنون

@niniyar_5     سلام ایشون کارتون دارن. یک موضوع دیگه 🟡 من دیشب تگتون کردم نیومد ...

خیلی ممنون از لطفت عزیزم ❤

نی نی یار عزیز من ۲ تا تاپیک قبلم که عنوان زدم " دوستان لطفا نظر بدین " محتوای خصوصی به اشتراک گذاشتم یا پیام اولم رو حذف کنید یا ول تاپیک رو.  ممنونم ازتون 

خیلی ممنون از لطفت عزیزم ❤ نی نی یار عزیز من ۲ تا تاپیک قبلم که عنوان زدم " دوستان لطفا نظر بدین " ...

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

@niniyar_5     سلام ایشون کارتون دارن. یک موضوع دیگه 🟡 من دیشب تگتون کردم نیومد ...

سلام تگم کنین تو دو تاپیکی که میگن

دیشب ترکوندمش امشبم ترکوندمش

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام تگم کنین تو دو تاپیکی که میگن دیشب ترکوندمش امشبم ترکوندمش

این تاپیک امروز داشتن فحش میدن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13301258/این-چرا-انقد-جذاب-شده?postId=333053439

🟧🟧🟧🟧🟦🟦🟦🟦🟧🟧🟧🟧🟦🟦🟦🟦🟧🟧🟧🟧
https://www.ninisite.com/discussion/topic/13301258/این-چرا-انقد-جذاب-شده?postId=333053711
🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧

🔴🔴🔴 اینم ۳ تا کاربریش:

1️⃣

https://www.ninisite.com/user/discussion/3b321cf1-47e9-4067-9bff-43e6107bb940/از-غلام-بپرس

2️⃣
https://www.ninisite.com/user/discussion/50fc5af1-b0d8-4349-9f9a-c0f5e30558b7/از-غلام-بپرس۲

3️⃣
https://www.ninisite.com/user/discussion/41565abb-6e76-42a7-b401-f774a153fc12/از-غلام-بپرس

ممنون

همه کاربریهاش لغو هستن

ممنون

🦋🦋🦋