2821
2789
عنوان

بلاگر رررر

195 بازدید | 18 پست

چجوری یه آدم بیسواد که تنها هنرش اینه صبح بخیر بگه و از غذا و دسر عکس بزاره و اینجوری پولدار شه چجوریاس هر آدم عملی که حتی سواد تایپ کردن نداره کلی مخاطب داره مثل نگین ..... خدایی دو میلیون فالور زیاده برای هیچ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اما پزشک هوایی رو میبینم طرفدار کمی دارن مثل دکتر توکلی صابر افسوس میخورم آدمها چرا به طرف چیزای رنگ ...

بخدا منم ازون وقتا حالا توهمین فکرم 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ببین عزیزم. . ماها خودمون اسن بلگرها رو گنده کردیم. قطعا اگر فالور نداشته باشن. کسی بهشون تبلیغ نمیده. من خیلی پیجارو دیدم بدون ذره ای تبلیغ پیشرفت کردن. صد درصد یقیه هم میتونن، بلاگرها  درامدشون با تلاششون نمیخونه....

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

اینو از اون دو میلیون نفر بپرس

بعدم نمیشه سطح توانایی آدم ها رو با سوادشون سنجبد یکی از گزینه ها هست ولی همش نیست 

نگین چند ساله بلاگره ازش بپرس ؟

چند ساله فعالیت میکنه ؟

چیا رو فدا کرده ؟

وقتش و زمانش استراحتش خوشگذرونی چندین سال زمان گذاشته چندین بار فقط ببخشید فحش و چرت و پرت بهش گفتن

من نمی دونم کیه ولی بزرگترین دارایی زندگیش که عمرش هست رو پاش گذاشته عمری که دیگه برنمی‌گرده 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

به خاطر اینکه اکثر مردم ما به فکر پر کردن وقتشونن تا مغزشون

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
اینو از اون دو میلیون نفر بپرس بعدم نمیشه سطح توانایی آدم ها رو با سوادشون سنجبد یکی از گزینه ها ...

کاش یکم مفید بود ایشون قابل احترام هستند اما هیچ فایده ای ندارن عزیزم ایشون خیلی چیزا رو نادیده میگیره من دیدم فیلم گرفت دوسال پیش بود خوب یادمه می‌گفت خداروشکر کشورم هیچ دغدغه ای ندارن همه دارن روزی حلال درمیارن  موفق باشن حرف شماهم دراین مورد که میگید درراه هیچ تلاش کردن صحیحه

اینو از اون دو میلیون نفر بپرس بعدم نمیشه سطح توانایی آدم ها رو با سوادشون سنجبد یکی از گزینه ها ...

سواد شعور نمیاره اما سوادی که من میگم اون سوادی نیست که دانشگاه پیام نور میده و خیلیا باهاش لاف میزنن