2777
2789
عنوان

چی بگم بهش چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 30 پست
بده اینچیز اره همشم میگه میدونم سخته مراقبت از موی بلند خودم مراقبش میشم میگه کوتاه کنی بد میبینی سر ...

💔💔💔💔💔چطور کنار میای باهاش واقعا از ی طرف آدم خندش میگیره از ی طرف دیگه حس میکنه این آدم اصلا عقل نداره ، من فکر نمی کنم این نشونه ی پخته شدن باشه🫤🫤🫤🫤

ترکمنم💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده اینچیز اره همشم میگه میدونم سخته مراقبت از موی بلند خودم مراقبش میشم میگه کوتاه کنی بد میبینی سر ...

وای...به نظرم اینکارو با زندگیت نکن یعنی چی که میبرمت خونه بابات تا بلند شه 

به نظرم آدم نرمالی نیست...فاصله سنیتونم نسبت به اینکه تو ۱۹ سالته خب زیاده  به نظرم عجله نکن ، ...

در کل تیپش خوبه سرسنگین متانت ولی میرم پیشش ساعتها با موهام بازی میکنه مثل یه پدر هعی ناز و نوازش 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یکارا میکنه موهام باز کردم اولین بار نازشون میکرد با دقت نگاه میکرد چشاش پر از اشک شد گفت مراقب موها ...

اینا همش زنگ خطر هستا پشت گوش ندازی بحث یه عمر زندگی هست فاصله سنیتون هم جالب نیست و...

یکارا میکنه موهام باز کردم اولین بار نازشون میکرد با دقت نگاه میکرد چشاش پر از اشک شد گفت مراقب موها ...

شايد يك مشكله كه از بچگيش به وجود اومده يكم زيادي غير طبيعيه حتمااا ببريشون مشاور ازدواج 

هرنوع فتیشی رو دیده بودم الا این😐

مردک دیوونه

تورو بخاطر موهات میخواد واقعا خیلی مسخرس خیلی زیاد 

تازه تحدید هم کرده اگه کوتاه کنی میبرمت خونه بابات؟ روانیه این😂😐

دورشو خط بکش باید به خودت توجه کنه 

شاید دلت خواست کوتاه کنی و راحت نبودی

این چه شرط مسخره ایه

باید به تصمیم و نظره تو اهمیت بده 

جدا از اینا اختلاف سنیتون هم خیلی زیاده

فوقش ۵ سال نه ۱۲ سال!

حالا این مو فقط یه موضوعشه 

بعد ها پشیمون میشی

وای من همچین موردی برام پیش بیاد همش فکر میکنم این ادم تو خیابون به موهای ببقیه زنا نگاه میکنه همچین حسی داره😱

اخه ادم سالم اینقدر درگیر یه چیز خاص نمیشه قطعا فیتیشیه😄

💒👪

شایدم یه داستانی پشت این قضیه هست

یه خاطره تلخ از یک نفر 

یا مشکل روحی روانی

یا فتیش