2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
اگر مطمئن هستید که شرایط شغلی و زندگی تون بهتر از اینجا میشه اره ولی برای من مهاجرت سخته چون طاقت د ...

شرابطه شغلی بهتره از دوستان رفتن و راضین البته من و همسرم هم دوتا کارمندی خوب داریم اما جای پیشرفت بیشتر از این نداریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل رسمی مگه چقدر هست حقوقش؟

مهاجرت سخته خیلی مخصوصا غربت ش منم خیلی،دوست دارم اما میترسم همه چی از دست بدیم نتونیم دوام بیاریم وگرنه،خیلی دوست داشتم  درضمن پول خوب میخواد حداقل ۵ سال اولش

استرالیا خیلی سخت میگیره و شنیدم از ایرانیها خوششون نمیاد،کلا مسلمان ها  هر،جا میخوای،بری، قبلش خوب،تحقیق،کناز،افرادی که اونجا هستند بپرسی بهتره تا ما که فقط شنیدیم  ولی برای،آینده بچه ها خوبه 

من نمیرفتم اومدم شهر غریب پشیمونم چه برسه کشور غریب آینده ی بچه ها چ تضمینی داره اونجا بهتر میشه مث ...

من شهر غریب زندگی میکنم راستش با وجود اینکه عزیزانم عمیقا دوست دارم اما زیاد دل تنگ نمیشم 

شغل رسمی مگه چقدر هست حقوقش؟ مهاجرت سخته خیلی مخصوصا غربت ش منم خیلی،دوست دارم اما میترسم همه چی از ...

دوتا از دوستان رفتن خیلی راضیم آره زحمت زیادی داره .آره متاسفانه شغل رسمی و اون همه درس و آزمون و تلاش ما زیاد دریافتی نداریم

شرابطه شغلی بهتره از دوستان رفتن و راضین البته من و همسرم هم دوتا کارمندی خوب داریم اما جای پیشرفت ب ...

اگه هدفت تون پیشرفته اره مهاجرت خوبه

مهاجرت پر از چالشه باید روحیه اش داشته باشید

موفق باشید

من شهر غریب زندگی میکنم راستش با وجود اینکه عزیزانم عمیقا دوست دارم اما زیاد دل تنگ نمیشم 

جون اراده کنی میتونی چند ساعته با هزینه کم ببینی اما رفتن خارج سر زدنش خیلی سخت میشه ناخودآگاه دلتنگ میشی

دوتا از دوستان رفتن خیلی راضیم آره زحمت زیادی داره .آره متاسفانه شغل رسمی و اون همه درس و آزمون و تل ...

معیار ا دمها با هم فرق داره به دو نفر،اکتفا نکن یکی تو خونه کوچیک و خراب و بدون ماشین و خوردن نون پنیر براش،خوبه یکی نه اون زندگی نمی دونه 

منم با اینکه دوستان و هم صنف های،همسرم رفتن و حتی بصورت بین المللی بسیار،پیشرفت کردن اما همسرم راضی نمیشه میگه دیر،شده البته درست هم میگه امابرای،بچه خوب ه دیگه فعلا فقط،امیدمان به تغیر ات داخلی 

اگه جوان هستید و پول دارید و وابستگی کم دارید برای خاطر بچه ها برید والبته حسن اونجا اینه که براساس تلاش و علم و سواد پیشرفت میکنید نه با زیر ابی رفتن و جاسوسی بیسواری،و خنگی 

معیار ا دمها با هم فرق داره به دو نفر،اکتفا نکن یکی تو خونه کوچیک و خراب و بدون ماشین و خوردن نون پن ...

شما خیلی پخته نظر میدید چند سالتونه؟بنظرم برای آینده بچه ها خیلی خوب باشه .به قول همسرم خودمونم مهم هستیم نباید صرف بچه ها رو در نظر بگیریم 

همسر منم کادر درمانن حق دارید بخواهید برید با این دریافتی های شرم آور وزارت بهداشت  منم خیلی گفتم بریم همسرم قبول نکردند میگه برای ما دیره همسرم ۴۴ و من ۳۹ سالمه .‌‌‌‌‌‌‌منم فقط برای بچه هام میخواستم برم اما نشد فعلا امیدم اینه که بزرگ بشن و خودشون تحصیلی مهاجرت کنند ...مهاجرت آدم خودشو میخواد ...هر آدمی آدم مهاجرت نیست ...

دنیا داره به سمت جنگ و تا امنی می‌ره و مسلما در شرایط جنگی اولین گروه که بدترین تاثیرها رو میگیرند مهاجرین هستند در جنگ اوکراین و روسیه هزاران ایرانی در اوکراین آسیب دیدند وقتی شما تابعیت کشوری رو میگیری باید مثل شهروندان اون کشور بشی می‌دونی ایرانی هایی که تابعیت اوکراین رو داشتند باید در جنگ علیه روسیه بجنگن؟؟ از این غم بار تر نیست که برای خاکی که خاک تو نیست بجنگی

اگر میخواید مهاجرت کنید به کشورهای امن دنیا برید که به نظر من فقط آمریکا امنه...

همه شرایط رو بسنجید ...ان شاالله بهترین ها پیش روتون

امید آخرین چیزیست که میمیرد