2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست صمیمیم ریاضیه واقعا هم نخبه اس ک همه بش میگن تو کم کم زیر هزاری 

همش میگه اصن فرضا رتبه یکم ک بشم من برم مهندس بشم؟

بحث تبعیض جنسیتی و اینا نیست ولی کلا مهندسی برا دختر جالب نیست منم دوستم اولا خیلی ذوقشو داشت ولی الان میگه حتی دلم نمیخواد کنکور ریاضی بدم کنکور تجربی و زبان اسم نوشته

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

کلا ریاضی بهتره یا انسانی

تو هردوتاش هم بیکار داریم هم ادم موفق ، فقططط باید بری دنبال علاقه وقتی علاقه و استعداد باشه راه درامدزایی ازون رشته رو هم پیدا میکنی ، من اگ بودم میرفتم ریاضی چون ب مهندسی هوافضا خیلی علاقه دارم

ریاضی بهتره یا انسانی

خب توضیح دادم بستگی به شرایط و هدف خودت داره 

دروس ریاضی و فیزیک رو بهتر میفهمی یا دروس مربوط به رشته انسانی؟ هدفت چه شغلی هست در نهایت 

یک رشته خوبی که از هر دو میشه قبول شد فرهنگیانه که اگر هدفت این باشه ریاضی بخونی شانست بیشتره

خب توضیح دادم بستگی به شرایط و هدف خودت داره  دروس ریاضی و فیزیک رو بهتر میفهمی یا دروس مربوط ...

نه اصلا فرهنگیان دوست ندارم ولی بیشتر رشته های انسانی رو دوست دارم مثل علوم ارتباطات علوم سیاسی حقوق روانشناسی و خب چون سینما هم دوست دارم به نظرم انسانی شاید منطقی تر باشه

ریاضی بهتره یا انسانی

ببین من خودم انسانیم بخاطر فرهنگیان اومدم انسانی و الان اصلا دوسش ندارم و حتی نمیدونم برا چی بخونم هیچ هدف مشخصی ندارم و همش میگم کاش رفتع بودم هنرستان ی هنر یادگرفته بودم 

ولی در کل تو انسانی انتخابای بیشتری داری 

درسته میگن مثلا رشته اوردن تو ریاضی راحت تره ولی تو ب این فک کن ک متقاضی خیلی کمتری هم داره ببین ی کسی ک تو ریاضی ده هزار بشه انگار صد هزار تجربی شده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

تو هردوتاش هم بیکار داریم هم ادم موفق ، فقططط باید بری دنبال علاقه وقتی علاقه و استعداد باشه راه درا ...

یعنی شما اون زمان ریاضیو بیشتر دوست داشتید ولی رفتین انسانی؟

نه اصلا فرهنگیان دوست ندارم ولی بیشتر رشته های انسانی رو دوست دارم مثل علوم ارتباطات علوم سیاسی حقوق ...

سینما که هیچ ربطی به انسانی نداده.اون مربوط به رشته هنره

این مشاغلی هم که گفتی اصلا بازار کار ندارن بعدا قطعا پشیمون میشی الان سن و اطلاعاتت کمه زیاد به درآمد فکر نمیکنی 

به جز حقوق که اون هم اشباع شده و باید خیلی تلاش کنی تا در نهایت درآمد خوبی داشته باشی