2777
2789
عنوان

زندگی گذشته

62 بازدید | 10 پست

امروز یه خاطره از گذشته همسرم تعریف کردم به شوخی اما ایشون خیلی ناراحت شد گفت چرا هی میزنیش تو سرم اما واقعأ قصدم این نبود، بعد گفت گذشته من به تو ربطی نداره اصلأ به تو مربوط نیست، خیلی دلم شکست از این حرفش

چ بود؟ خ ضایع اش کردی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه مشروب خورده بودن نوجونی با بعد تصادف کرده بودن، گفتم خیلی بی ادب بودیا نوجونی مشروب میخوردی

حتما دورانیه ک دلش نمیخواد یادش بیاد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

درسته من هم منظوری نداشتم، اما از اینکه گفت گذشته من به تو ربطی نداره اصلأ به تو مربوط نمیشه ناراحتم

ناراحت نشو ی شعار آمریکایی هس ک میگه ما با آینده طرف ازدواج میکنیم فک کن اونو گفته 🙄🤣