2777
2789
عنوان

بخت ما اگر بخت بود

144 بازدید | 9 پست

بیشتر ازدو هفتس می‌خوایم بریم مسافرت هی امروز فردا آخرش قرار شد امشب راه بیفتیم تایپک زدم هوا چطوره تو جاده اینا 

بعد آقا این همه وسایل چیدیم 

از در پارکینگ اومدیم بیرون هی می‌گفتیم ماشین چه صدایی میده دقیقا تو کوچه فهمیدیم پنچره اینم شانس ما🤣🤣خدایا ی کرمانشاه رفتنم روا نیست به ما؟

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

ادامه ی ضرب المثلی که توی عنوان نوشتی خیلی منشوریه🤣🤣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادامه ی ضرب المثلی که توی عنوان نوشتی خیلی منشوریه🤣🤣

اره می‌دونم 🤣🤣🤣

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
چیزمو قدر درخت بود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداروشکر کن اگه میرفتی چب میکردی چی؟

اره اینم هست نه کلا دارم هار هار میخندم دیگه به این اتفاقا میخندم😂😂

دلت بسوزه من امروز از کرمانشاه برگشتم😝

الان میبینی فردا هم نمیشه برم 

میشه انشالله غصه نخور🥰 از کجا میخواید برید کرمانشاه؟ 

از کرج می‌خواستیم بریم 

میگن هوا بارونیه فردا..🙁