2789
عنوان

تغییر حالت مو

383 بازدید | 15 پست

من موهام لخت بود ولی چون الان چند ساله موهامو همش میبافم یه جاهایی موج دار شده فقط اگه بعد حموم خیس شونه بزنم تقریبا صاف میشهولی اگه بذار خودش خشک بشه دوباره موج دار میشه کاری میشه کرد حالت اول موهام برگرده؟

این به خاطر بافت نیست با تغییر هرمونا موهاهم تغییر میکنه منم دقیقا تا چند سال پیش موهام لخت بود هیچ وقت از اتو استفاده نمیکردم الان حالت دار شده تا اتو نکنم صاف نمیفته فکر نکنم راهیم داشته باشه 

این به خاطر بافت نیست با تغییر هرمونا موهاهم تغییر میکنه منم دقیقا تا چند سال پیش موهام لخت بود هیچ ...

آخه ریشه موهام صافه؟به خاطر هورمونه یعنی؟من فک میکردم برا بافته چون شبانه روز موهام بافته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه ریشه موهام صافه؟به خاطر هورمونه یعنی؟من فک میکردم برا بافته چون شبانه روز موهام بافته

والا چون منم دقیقا همینجوری شده بودم یکم دربارش تحقیق کردم البته دکتر نرفتم توی سایت و این چیزا زده بود به خاطر تغییر هرموناست بازم اگر می خوای مطمئن بشی حتما یه دکتر برو 

وااای چه به موقع تاپیکتو دیدم من موهامو میخواستم کوتاه کوتاه در حد پسرونه ولی یه ذره بلند تر بزنم ولی... 

موهام تازه یکم بلند شده دلم نمیاد

من موهام لخت بود بعد خیلی وقته به موهام اصلا نرسیدم خیلیم آسیب دیده الان دقیقا شبیه این موهای حالت داره که فقط موج داره 

حالا نمیدونم چیکار کنم میخواستم موهام از نو دربیاد آخه الان هم کلی موهام آسیب دیده هم یکی نازک یکی ضخیمه بدم میاد ولی شکلش قشنگه و اینکه تازه داره بلند میشه

موندم کوتاه کنم یا نه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وااای چه به موقع تاپیکتو دیدم من موهامو میخواستم کوتاه کوتاه در حد پسرونه ولی یه ذره بلند تر بزنم ول ...

منم تو فکرم بود حقیقتا ولی چون موهام خیلی بلنده دلم نمیاد اصلا نمیدونم میگم برم احیای مو اینا ولی میترسم بیشتر بریزه

منم تو فکرم بود حقیقتا ولی چون موهام خیلی بلنده دلم نمیاد اصلا نمیدونم میگم برم احیای مو اینا ولی می ...

من موهام همیشه کوتاه بوده آخه تازه داره بلند میشه الان تا سینمه بعد موی بلند خیلیییی به من میاد همیشه هم دوست داشتم موهام بلند باشه

ولی دلم موهای سالم میخواد 

واقعا نمیدونم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من موهام همیشه کوتاه بوده آخه تازه داره بلند میشه الان تا سینمه بعد موی بلند خیلیییی به من میاد همیش ...

اگه موخوره داره کوتاه کن اگه وز این‌است یکم بهش برس شاید خوب شد

اگه موخوره داره کوتاه کن اگه وز این‌است یکم بهش برس شاید خوب شد

موخوره یکم داره 

خود موهام یجوریه شایدم من زیادی حساسم نمیدونم

چقدر تو نت گشتم تا یه عکس پیدا کردم موهام الان تقریبا مثل این شده ولی یکم خوشگلتر موهامم خرماییه

ولش کن میزارم بمونه فقط یکم نوک گیری برای موخوره هاش میکنم

چقدر تو نت گشتم تا یه عکس پیدا کردم موهام الان تقریبا مثل این شده ولی یکم خوشگلتر موهامم خرماییه ...

اگه اینطوریه که خیلی قشنگههه مال من یه جاهاییش صافه یه جاهاییش موج دار وقتی از حموم میام 😂

اگه اینطوریه که خیلی قشنگههه مال من یه جاهاییش صافه یه جاهاییش موج دار وقتی از حموم میام 😂

مرسی 🥰

پس کوتاه نمیکنم دیگه اه چقدر سخته تصمیم گیری 😂